Există mai multe sfaturi pentru o piele frumoasă, păr sau un corp subțire. Cu toate că, atunci când vara este peste noi, noi de obicei grijă doar cu privire la pierderea in greutate. În postul de astăzi veți găsi 7 sfaturi de bază, care vă vor ajuta să aibă grijă de silueta ta in timpul verii sau chiar înainte de începerea sezonului de vacanță. Va prezentam compendiu de cunoștințe privind pierderea în greutate de vară.

1. Renunta la alcool

Având în vedere compoziția chimică, alcoolul este foarte similar cu zahar. Aceasta înseamnă că consumul de alcool provoacă creșterea zahărului într-un organism și creștere a greutății corporale. În timpul verii, du-te în afara de alcool, dar dacă aveți nevoie pentru a avea ceva de băut, apoi alege vinul alb.

2. Mananca legume

Este evident că livreze de nutrienți pentru organism este importantă. Vom găsi cele din legume. Într-o vară mânca o mulțime de legume proaspete și îmbogăți dieta cu fructe, fasole, ulei de măsline, lapte degresat si lactate saraca in carbohidrati, cum ar fi în dietele mediteraneene.

3. Carbohidrati limita

Cea mai mare sursă de carbohidrati este de culoare albă de pâine, ceea ce poate duce la fluctuații ale zahărului în sânge, stimularea pancreasului, care rezultă în producția de insulină, și ca o consecință depozitare de grăsime și pierderea în greutate mai greu. Comutator pâine albă în pâine ovăz, grâu integral pâine sau orez basmati.

4. Bea suc proaspăt

Este foarte important să livreze corp cu fluide corpolent și nutritive, în afară de apă limpede. Bea o mulțime de suc, dar numai proaspat stors din fructe. Cele disponibile în magazine conțin o mulțime de substanțe chimice și zahăr.

5. Se aplică regula 75:25

În timp ce compuneți cina întotdeauna să acorde o atenție la proporții corecte, pentru că numai datorită care vă poate livra cantitate adecvată de ingrediente nutritive. De legume ar trebui să fie de 75% din masă, iar 25% ar trebui sa fie carbohidrati si carne.

6. Mănâncă supe

Consumul de supe este o modalitate foarte bună de a face cu apetit mare. În cazul în care ți-e foame apoi mananca supa, deoarece combinație de fluid cu elemente solide pot reduce cantitatea de calorii consumate pentru aproximativ 20%, decât dacă ai mânca o masă fără supă.

7. Renunțe la cafea

Real cafea nu este așa de rău, dar combinația sa cu lapte și zahăr poate face să acționeze ca enormă bombă de calorii. Comutator de cafea pentru un ceai verde, ceai din plante sau chiar ceai negru. Dupa un timp ce va intarca de gust de cafea cu un beneficiu pentru greutate.