Femeile care iubesc make-up si cosmetice stiu multe trucuri cosmetice. hacks de frumusețe sunt versiunea pentru femei de viață, hacks soluții simple, adică, care vă permit să salvați ceva timp sau pentru a scăpa de situații incomode. Să ne introducă să vă noroc șapte hacks frumusețe, care te va ajuta cu cele mai multe probleme comune cu make-up, dar nu numai. Îi cunoști?

#1 Păr încrețit

Soluția pentru părul încrețit poate fi crema de maini simplă, pe care o avem, de obicei, într-o pungă. cantitate mică de cremă freca în mâini și apoi se aplică pe păr. Pentru un efect mai permanent puteți lega în plus de păr într-un coc și ascunde sub capota sau un capac. Cand eliberati-le pierde din nou, ei vor arata la fel de perfect ca și înainte de a merge afară și nimic nu-l va distruge.

#2Șuvițe sălbatice

Nici o femeie nu ii plac părul scurt, care scoate în afară după ce am cravată de păr. Acele dungi enervante pot fi mai directă cu ajutorul periei de dinți și spray de păr. Perie de dinți neutilizate (sau folosite, dar curat), prin pulverizare, cu spray de păr și a alerga prin dungi. Ele vor deveni mai puțin vizibile.

#3 Pierderea mirosului parfumurilor

Parfumuri ieftine pot pierde de multe ori parfumul lor, dar se poate mări eficiența acestora. Ar trebui să se aplice cantitate mică de ulei vegetal (neparfumate) pe zonele pe care le folosiți de obicei parfum. Parfum va dura mai mult pe pielea grasa.

#4 Creion de ochi prea dur

Fiecare femeie știe cât de greu este crearea de linie cu creionul de ochi tare. Aveți posibilitatea să modificați ușor produse cu formula. Tot ce trebuie să faceți este să țineți creionul timp de 2-3 secunde peste ex brichetă sau meci. După un astfel de tratament creion pentru ochi va fi mai mult de o consistență de gel și au o culoare mai intensă.

#5 Gene lipite

Genele lipite datorită folosirii unei cantități prea mari de produs cosmetic, nu arată foarte estetic. Puteți rezolva cu ușurință, fără necesitatea de make-up de ștergere. Pe o perie de rimel folosit, dar curat aplică picătură de ulei vegetal, un pic de apă și de conservare make-up ceață. Se ung genele.

#6 Ruj care usucă buzele

O altă problemă foarte comună a multor femei este de ruj de culoare preferata, care au tendința de a face buzele uscate. Tu nu trebuie să-l arunce afară, dar nu trebuie să fie de acord pe buze uscate, fie. Inainte de aplicarea de ruj de buze aplica balsam profund hrănitoare sau ulei ușor și așteptați câteva minute pentru ca acesta să se usuce.

#7 Lipsa de blusher

Când ieși în seara ai nevoie de un pic de blusher. Dacă tocmai ați alerga afară de ea și nu au nici un echivalent de ea situată în jurul valorii, nu intra in panica. Ca un echivalent de blusher poti folosi ruj sau fard de ochi, în mod necesar în versiunea mat și de culoare dreapta.