Genele sunt unul dintre cele mai importante trucuri de frumusețe pe care le poți folosi pentru a-ți transforma întreaga apariție. 1966K de postări Instagram cu hashtag #lashlove arată că ne dorim toți acea privire de invidiat – și noi îți vom arăta cum să o obții. Iată care sunt cele mai bune sfaturi pentru un look de gene unice și absolut uimitoare.

1. Folosește gene false

Cele mai rapide și ușoare modalități de a obțineGenele fermecătoare pe care ți le doreștieste să folosești gene false. Oftalmologii recomandă folosirea acestei metode pentru a obține un look de invidiat în câteva minute. Înainte de aplicarea genelor, se recomandă ca ochii să fie curățați în mod corespunzător pentru a crea un look neted. Alege o pereche de gene false care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale de styling. De exemplu, genele cu arc, extrafluturate sau cu contur au aspecte diferite. Pentru un look simplu, poți alege geni false curbate și suprapuse sau o pereche de geni decorați. Următorul pas este de a aplica ușor lenjeria pe gene. Recomandăm folosirea unei adezivi profesionale pentru a obține cel mai bun look. După aplicarea adezivului, alege o pereche de gene care se potrivesc perfect cu curbele și forma ochilor tăi și trage încet gena falsă pe baza genelor din partea superioară a ochilor. Atunci când se folosesc gene false, asigură-te că sunt prea curbate pentru a le aplica în cele din urmă pe pleoapa inferioară pentru siguranța ta.

2. Mensajul corect

Îngrijirea regulată a genelor poate ajuta calitativ.

Exfoliați cele două gene din exterior în interior folosind un antrenor de gene, periuță de perie sau perie. Curățarea genelelor de excesul de sebum și produsele de machiaj cu măsură se face folosindperiuță de gene pentru a obține mai mult volum și volum. De asemenea, folosește o perie de gene cu peri moi pentru a maseaza și a stimula genele să crească mai des și mai lungi. Un masaj al genelelor de două ori pe zi poate ajuta la stimularea creșterii lor și la reducerea căderii.

3. Dietă sănătoasă

Hrana și stilul de viață sunt esențiale pentru un aspect sănătos al genelor. O dietă sănătoasă și echilibratăcare conține o varietate de alimente bogate în proteine ​​și vitamine, cum ar fi peștele, legumele și fructele, contribuie la obținerea unor gene care arată mai lungi și mai sănătoși.Multe dintre nutrienții care îmbunătățesc aspectul genelorpot fi găsite în produse tehnice. De exemplu, uleiul de ricin poate ajuta la stimularea creșterii genelor și la restabilirea elasticității pentru un aspect mai strălucitor și mai sănătos al lor. De asemenea, uleiul de semințe de in și de migdale conține acid gras omega-3 care poate ajuta la întărirea și îngroșarea genelor.

4. Folosiți exercițiile pentru gene

Exercițiile pentru gene sunt o modalitate eficientă de a obține gene mai lungi și mai strălucitoare. Acestea oferă o varietate de exerciții specifice genelor și un antrenor facial care te ajută să-ți îmbunătățească aspectul și să-ți consolidezizonele musculare ale genei și Pleoapelor. Aceste exerciții suntdiferite de masajul genelelor deoarece antrenorul oferă o mai mare cantitate de presiune creeand astfel un efect de tonifiere a genelor și a ochilor.

5. Folosiți produsul de volum

Complementand genele tale cu produse alese in mod echilibrat poate ajuta la imbunatatirea si definirea acestora. Produsele pentru volumul genelelor sunt perfecte pentru stimularea aspectului deminii și al luciului. Ele sunt de obicei fabricate dinresturile naturaledaca directive naturname si elemente chimice complexestocat excluziv in laboratoare. Produsele pot fi folosite pentru a obține un volum extra și volum și aplicarea lor este ușoara, în plus, crea un aspect deosebit al genelelor tale și durabilitatea lor se poate îmbunătăți prin aplicarea uneicantități mici de bază.

6. Folosiți produce de curățare

Datorită unor ingrediente active naturale, produsele de curățare sunt extrem de utile pentru majoritatea problemelor genelor și pielii. Uleiurile esențiale, cum ar fi uleiul de cocos sau măsline, se pot dovedi a fi foarte eficiente în eliminarea miazmei, îndepărtarea resturilor produsului de machiaj și matifacerea zonei din jurul ochilor. Curățarea delicată dar profundă poate stimula starea generală și creșterea genelor intarite si sanatoase.

7. Hidratare

Hidratarea este esențială pentru geni și inclusiv tinuta zilnică.