Destestăm să o spunem, însă cei care cred că cel mai bun ser facial trebuie să conțină o substanță revoluționară, recent descoperită, greșesc. Pielea nu este atât de solicitantă. Tot ce are nevoie sunt ingrediente testate, cu eficiență demonstrată, de cea mai bună calitate. Adevăratul și eternul succes în îngrijirea pielii este vitamina C – oferă pielii calitatea la care ați visat întotdeauna. De ce serul facial Nanoil cu vitamina C este cel mai bun? Descoperiți cum trebuie aplicat pentru a profita la maxim de proprietățile sale!

Vitamina C în îngrijirea pielii: Recunoscută? Însă pentru ce?

Fiind o sursă a tinereții, vitamina C este considerată a fi regina tuturor vitaminelor de numeroși experți. S-a dovedit că pielea noastră are nevoie de o doză zilnică din această substanță nutritivă esențială pentru a-și menține tinerețea și rezistența. De asemenea, imperfecțiunile pielii precum acneea, zonele decolorate, petele pigmentare și ridurile nu afectează pielea tratată cu vitamina C în mod regulat. Fără aceasta, pielea are un aspect tern, obosit, lipsit de vitalitate, își pierde starea bună de sănătate și îmbătrânește mai rapid. Fără îndoială, vitamina C este un element esențial pentru piele, care nu are înlocuitori asemănători. De ce iubim vitamina C?

 • Iluminează pielea într-o secundă.
 • Relaxează și revitalizează pielea.
 • Uniformizează tonul pielii.
 • Elimină zonele decolorate, acneea și ridurile.
 • Are efect de lifting facial.
 • Este perfect potrivită indiferent de cât de îmbătrânită este pielea.

Cel mai bun transportator pentru vitamina C? Serul facial

Paradoxul vitaminei C este că, pe de o parte, este o substanță incredibil de puternică, care poate întârzia procesele de îmbătrânire a pielii, iar pe de altă parte, pare a fi relativ delicată – este instabilă, ceea ce înseamnă că se oxidează rapid. De aceea, este destul de dificil să oferim pielii vitamina C din exterior deoarece acidul ascorbic are tendința de a se dizolva înainte de a pătrunde în straturile profunde ale pielii. În consecință, tot ce reușim să facem este să oferim pielii doar o cantitate infimă de vitamina C. Astfel, chiar și cea mai pură formă de vitamina C nu a avut succes în industria cosmetică. Nici înlocuitorii sintetici ai vitaminei C nu au impresionat cosmetologii.

Cercetătorii au reușit abia recent să dezvolte cea mai bună și cea mai stabilă formă de vitamina C – 3-0-ethyl ascorbic acid. Această formă este un adevărat succes în îngrijirea pielii. Această formă stabilizată de vitamina C este inclusă în serul facial Nanoil și de aceea este cel mai bun dintre serurile facial de top cu vitamina C.

Cum acționează serul facial Nanoil cu vitamina C?

Cel mai scurt răspuns ar fi: este, pur și simplu, cel mai bun, însă probabil că vă așteptați la mai mult de atât. Prin urmare, permiteți-ne să vă spunem că serul facial Nanoil este cel mai eficient deoarece conține cea mai bună și cea mai stabilă formă de vitamina C obținută din cel mai pur acid ascorbic. Cu alte cuvinte, este cea mai bună formă de vitamina C dezvoltată în laborator în scop de înfrumusețare. Evident, serul facial Nanoil conține și alte ingrediente de calitate superioară care împreună creează o formulă cu beneficii evidente pentru piele. Care sunt, mai exact, aceste ingrediente de cea mai bună calitate?

Cel mai bun ser facial cu vitamina C: Ingredientele incluse în serul Nanoil

 • vitamina C stabilizată – în cea mai bună formă a sa este extrem de eficientă, acesta fiind acidul ascorbic 3-0-ethyl menționat mai sus, care poate ilumina tenul, reduce inflamațiile și inhiba oxidarea.
 • extractul de rădăcină de boerhavia diffusa – un antioxidant natural care întârzie eficient procesele de îmbătrânire a pielii.
 • propanediol – un glicol natural care stimulează acțiunea vitaminei C; îmbunătățește capacitatea de pătrundere a tuturor substanțelor nutritive și, de asemenea, oferă pielii hidratare.
 • sorbitol – un ajutor eficient în lupta pentru creșterea nivelului de hidratare a pielii; de asemenea, lasă pielea mai netedă.

Vitamin C Face Serum de la Nanoil: Efecte & Recenzii

Fără îndoială, acest ser facial este adorat de femei. Satifăcând 100% din așteptări, serul începe să îmbunătățească aspectul pielii încă din prima zi de tratament. Acest ser facial cu vitamina C este de neînlocuit în ritualul de înfrumusețare matinal. Datorită serului Nanoil, fața capătă un aspect sănătos și toate semnele de oboseală și lipsă de somn sunt înlocuite cu o strălucire plină de tinerețe. În plus, acest ser facial are un efect de lifting facial. Iată cum desciu cu entuziasm femeile efectele oferite de Vitamin C Face Serum by Nanoil:

 • ”O singură aplicare a serului facial Nanoil a fost suficientă pentru a-mi simți pielea relaxată și strălucitoare.”
 • ”Nanoil este cel mai bun ser facial cu vitamina C – cantitate mare, extrem de eficient, durează mult timp, poate fi aplicat dimineața și seara.”
 • ”Niciun alt ser facial nu mi-a întinerit și iluminat pielea ca Nanoil. Chiar și zonele decolorate au dispărut!”
 • ”Tratează acneea și calmează iritațiile. Nanoil este cel mai bun ser facial care ajută la combaterea acneei.”

Acestea sunt recenziile online despre Vitamin C Face Serum de la Nanoil. Conform utilizatoarelor, acest ser a uimit industria frumuseții, ceea ce nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni – femeile au tendința de a cheltui o mică avere pentru a obține efecte similare în saloanele de frumusețe. Din fericire, acum, aceste rezultate pot fi obținute acasă. Serul facial Nanoil cu vitamina C este un produs de stimulare a energiei și sănătății pentru toate celulele pielii.

cel mai bine evaluat ser facial cu vitamina C Nanoil

Cum se aplică Nanoil Vitamin C Face Serum?

Acest ser facial poate fi aplicat individual, de ex. înainte de aplicarea produsului de hidratare. O altă opțiune este de a-l combina cu alte produse similare de îngrijire a pielii, cu aceleași proprietăți de hidratare (de ex. acid hialuronic sau ulei natural). Nanoil Vitamin C Face Serum iluminează tenul vizibil și oferă protecție zilnică pielii. Deoarece poate stimula sinteza colagenului, este unul dintre cele mai bune produse de îngrijire a pielii de acest tip, dipsonibil în prezent pe piață. Poate fi aplicat la nivelul tuturor tipurilor de piele, indiferent dacă aveți tenul matur, gras sau sensibil – nu ezitați să încercați Nanoil Vitamin C Face Serum!