Trend de produse cosmetice de casă este destul de puternic de câțiva ani, și toate acestea din cauza mai multor calități ale acestei soluții. Mai mult și mai mult de bună voie să ne pregătim produse de îngrijire a pielii în casele noastre, iar unele dintre femei mai curajoase și mai creative încerca să facă, de asemenea, make-up produse cosmetice. Astăzi vă dorim să prezentăm o idee pentru casa autobronzant.

Conturare a devenit la fel de popular in aceste zile ca cele mai multe femei o face. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare faptul că, împreună cu creșterea popularității acestui make-up tehnica, cresc, de asemenea, prețurile dedicate pentru ea produse cosmetice. Numai creativitatea ne poate proteja împotriva unei alte cheltuieli. cosmetice scumpe branduri bine cunoscute, care sunt disponibile în farmacie, poate fi cu ușurință înlocuit cu produse cosmetice ecologice.

Produsele cosmetice facute in casa au active de necontestat faptul că ar trebui să ne amintim ca vom discuta autobronzant DIY. În primul rând, noi întotdeauna știm ce aplicăm pe fețele noastre, pentru că noi alegem ingrediente naturale pentru produs noi înșine. În al doilea rând, pentru preț mai mic, vom obține mai mult produs ; într-o bună calitate, fără nici un fel de chimie redundante. În al treilea rând, vom amesteca numai acele ingrediente care sunt bune pentru pielea noastra, asa ca home made produse cosmetice este mai personal și se potrivește cu nevoile noastre individuale.

Aici este unele reteta simpla pentru autobronzant ecologice cu ingrediente ar trebui să găsiți în bucătărie.

Ce aveți nevoie?

  • amidon din cartofi (făină),
  • cacao naturala,
  • scorțișoară,
  • nucșoară.

Cum să se pregătească acasă a făcut autobronzant?

Cel mai important este de a găsi proporțiile de ingrediente, așa că nu ar fi prea luminos sau prea întunecat. Prin încercare și metoda de eroare, se amestecă ingredientele enumerate, până când veți obține o culoare optimă autobronzant. Dacă nu vă place în vrac produse de make-up, atunci puteți schimba autobronzant pierde în DIY autobronzant crema. Pentru a se amestecă creat se adaugă câteva picături de ulei vegetal naturale, gel de aloe vera, apa esential hialuronic sau Duraline de la Sephora. măsură Proporția așa că s-ar crea textura matasoasa de dorit. Pune-a făcut acasă autobronzant în unele ambalaje și de a folosi bronzantul ați creat cu propriile mâini corecte.