Mascara ți se desprinde de pe gene în timpul zilei? Cu siguranță fiecare femeie cunoaște această problemă și evitarea ei pare aproape un miracol. Nu poți însă decât să dai vina pe alegerea rimelului dacă ți se întâmplă și ție acest lucru. Calitatea slabă a acestuia face ca produsul să nu reziste sau să se desprinda în exces. Așadar, aruncă o privire la acest clasament și rezolvă odată pentru totdeauna problema asta arzătoare!

Rimelul tău se descuamează? Există o soluție pentru asta!

Reziduurile care se depun pe pleoapa inferioară sau în pliul ei sunt o problemă pe care orice femeie trebuie să o fi întâlnit. Din păcate, rimelul prin natura sa se usucă după aplicare și, ca urmare, începe să se descuameze.

Acest lucru nu înseamnă însă că orice produs va avea aceeași tendință. Asta pentru că totul depinde de modul în care abordezi alegerea rimelului. În primul rând, este bine să acorzi atenție formulei. Cu cât este mai naturală, cu atât produsul va avea o consistență mai bună. Acest lucru, la rândul său, va face ca rimelul să fie mai durabil.

De asemenea, ar trebui să fii atentă la numărul de straturi pe care alegi să le aplici. Cu cât mai multe straturi, cu atât mai mare este riscul ca produsul să înceapă să facă cocoloașe și să se desprindă în cursul zilei. Totuși, acest lucru nu schimbă faptul că alegerea rimelului potrivit este o prioritate.

Să facem cunoștință cu rimelurile care merită cumpărate!

Nu toate rimelurile trebuie să se desprindă și acesta este un fapt dovedit! Există mai multe rimeluri care asigură o rezistență peste medie. Pe de altă parte, celelalte produse incluse în clasament se fărâmițează doar într-o mică măsură, așa că poți să le iei în considerare și pe acestea.

1. Nanolash Mascara

Rimelul Nanolash ocupă primul loc în acest clasament dintr-un motiv întemeiat. Acesta este un produs care a atins o excelență deosebită atât în practică, cât și în teorie. Să începem cu rezistența lui. Până în momentul în care alegi să te demachiezi seara, rimelul nu se va descuama sau sfărâma. Multe femei care au testat deja rimelul confirmă în unanimitate acest lucru. În plus, rimelul nu curge în contact cu umiditatea, ceea ce reprezintă un alt avantaj.

Mascara Nanolash este dotată cu o perie de formă perfectă. Este fabricată din silicon de înaltă calitate și dotată cu peri precis distanțați. Datorită periei, genele nu se vor lipi și nu va exista nicio problemă cu descuamarea rimelului.

De asemenea, merită menționat faptul că rimelul Nanolash vine în două versiuni:

Așadar, poți alege versiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor și așteptărilor tale.

2. Lashcode Mascara

Un alt rimel care nu are problema descuamării este Lashcode Mascara. Un produs cu proprietăți de alungire și îngroșare care îți permite să obții rezultate satisfăcătoare încă de la prima atingere cu peria.

Acest rimel este dotat cu o perie care ajută la separarea genelor cu mare precizie. Bineînțeles, rimelul Lashcode nu se fărâmițează și nici nu se desprinde de pe gene. Utilizatoarele laudă în mod repetat durabilitatea acestui produs. Deși nu este rezistent la apă, nu pătează în contact cu umiditatea.

3. Rimmel Lash Accelerator

Rimmel Lash Accelerator este un alt produs de drogherie care merită atenția ta. Desigur, nu te poți aștepta la perfecțiune aici, dar produsul este cu siguranță demn de interes.

Utilizatoarele nu au indicat nicio descuamare semnificativă a produsului. Totuși, „efectul ochi de panda” în zilele ploioase este inevitabil cu acest rimel. În ceea ce privește peria în sine, nu există prea multe lucruri de care să ne plângem. Are o formă obișnuită. Așa că nu ar trebui să îngreuneze prea mult aplicarea.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Un alt produs care merită un loc în clasament este rimelul Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Acesta rimel s-a bucurat de o popularitate relativ mare în sfera înfrumusețării. Utilizatoarele menționează că stă destul de bine pe gene. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei începe să păteze și să se desprindă într-o oarecare măsură.

Se pare însă că peria pune probleme pentru unele femei. Din nefericire, designul său conic înseamnă că utilizatoarele cu pleoape căzute vor avea ceva mai multe probleme în utilizarea ei. Dar cu puțin antrenament vei reuși să eviți murdărirea pleoapei.

Rezumat al clasamentului celor mai bune rimeluri care dau rezultate satisfăcătoare!

Analizând clasamentul de mai sus, este limpede care rimel îți permite să eviți complet efectul de descuamare. Este vorba de rimelul Nanolash, urmat îndeaproape de Lashcode Mascara. În orice caz, și celelalte produse menționate aici sunt demne de atenție. Au mici defecte, însă tot se remarcă în raport cu altele.

Trebuie să fii atentă la felul în care îți alegi rimelul. Mascara în sine este cea care condiționează modul în care va ieși machiajul ochilor tăi.