Aveți părul deteriorat? Aveți nevoie de o mască care să repare părul din interior și să-l consolideze de la rădăcini până la vârfuri. Exact așa acționează Nanoil Keratin Hair Mask – cu siguranță, cea mai populară și cea mai bună mască de păr îmbogățită cu cheratină.

Oferta Nanoil include o nouă gamă de produse de frumusețe – măști profesionale pentru tratamente zilnice de păr. Create de specialiști, măștile au formule super ușoare care satisfac nevoile tuturor. Indiferent de tipul dumneavoastră de păr – Nanoil va face părul mai puternic și, într-adevăr, superb.

Gama de măști de păr Nanoil

Dacă nu ați auzit încă de ele, trebuie să vă informați și să descoperiți măștile de păr Nanoil. Deși par decupate dintr-o revistă exclusivă de modă, măștile de păr Nanoil sunt disponibile la un preț foarte atractiv. Este un lux accesibil pentru fiecare femeie care dorește să asigure părului cea mai bună îngrijire. Măștile oferă o îngrijire complexă datorită puterii derivate direct din natură.

 • Dacă aveți părul deshidratat, alegeți Nanoil Algae Hair Mask.
 • Pentru păr electrizat, alegeți Nanoil Silk Hair Mask.
 • Părul slăbit și tern are nevoie de Nanoil Argan Hair Mask.
 • Pentru curățarea în profunzime a părului, optați pentru Nanoil Charcoal & White Clay Hair Mask.
 • În caz de păr deteriorat, alegeți Nanoil Keratin Hair Mask.

Cea mai bună pentru părul deteriorat

Masca bogată în cheratină de la Nanoil nu este doar un alt produs de păr care acționează miraculos, conform producătorului. Efectele incredibile ale produsului Nanoil Keratin Hair Mask sunt vizibile după o singură aplicare. În ceea ce privește repararea și consolidarea completă a părului, va trebui să așteptați un pic mai mult, în special dacă aveți părul obosit și supraprocesat la începerea tratamentului. Puteți avea certitudinea că aceasta este cea mai bună mască pentru păr deteriorat care repară și inversează deteriorarea rapid și eficient datorită cheratinei în care abundă.

Alegeți întotdeauna masca de păr cu cheratină Nanoil atunci când părul este deshidratat, deteriorat, fragil și despicat, când cade excesiv, este lipsit de strălucire și are o culoare ternă, este aspru, slăbit și are un aspect nefavorabil.

Cum acționează Nanoil Keratin Hair Mask?

Utilizarea măștii de păr cu cheratină Nanoil în mod regulat este tot ce trebuie să faceți pentru a observa o diferență și o îmbunătățire semnificativă a condiției părului după doar câteva tratamente. Nanoil Keratin Hair Mask:

 • lasă părul vizibil mai puternic de la rădăcini până la vârfuri
 • repară deteriorarea și regenerează șuvițele de păr
 • îmbunătățește rezistența și elasticitatea părului
 • reduce fragilitatea și subțierea
 • previne despicarea vârfurilor
 • facilitează trecerea periei prin păr după spălare
 • netezește, stimulează strălucirea și intensifică nuanța părului

În plus, masca de păr cu cheratină lansată de Nanoil nu doar repară părul, ci și îl face mai rezistent la deteriorare. Aplicată cu regularitate, protejează părul pentru a nu deveni slăbit din cauza expunerii la soare, temperaturi ridicate sau alți factori nocivi (care, din păcate, sunt numeroși). Fără nicio îndoială, acest produs îndeplinește toate nevoile părului.

mască de keratină Nanoil

Cheratină de reparare a părului

Care este secretul acestei măști de păr? Nanoil include cheratină, care este o proteină structurală a părului. Și cu această soluție, compania a dat lovitura deoarece datorită cheratinei, această mască de păr oferă efecte rapide și de lungă durată. Ingredientul principal este cheratina hidrolizată a cărei molecule mici pătrund în profunzimea firului de păr pentru a-l repara din interior. Cheratina, de asemenea, consolidează stratul exterior al părului pentru a vă oferi un tratament complet de reparare a părului care se poate observa de la prima vedere.

Desigur, Nanoil Keratin Hair Mask nu conține doar cheratină. Recipientul conține, de asemenea, provitamina B5 (pantenol) și siliconi ușori, solubili în apă, care lasă părul perfect neted. Lista de ingrediente a acestui produs este scurtă și simplă. Mai mult decât atât, Nanoil Keratin Hair Mask este un produs de păr vegan.