Goana după gene superbe și naturale pare fără sfârșit. Femeile încearcă diverse produse și tratamente pentru a obține efectul la care au visat dintotdeauna. Cu toate acestea, după 3 luni, genele naturale trebuie să lase locul unora noi. Așa că genele de tip cluster (smocuri) pentru aplicarea acasă par a fi cea mai bună metodă de a ne face genele mai dese!

Clasament de extensii de gene DIY – îți garantează că poți să-ți atingi obiectivul!

Piața produselor de înfrumusețare este în continuă evoluție. Așa că nu este surprinzător faptul că femeile urmăresc cu mare interes și atenție toate noile tendințe și lansări. Apariția genelor cluster care se aplică acasă a provocat cu siguranță un val de interes. Extensii de gene DIY? Mulțumită genelor false de tip cluster, nu numai că este posibil, dar e și ușor!

Acest produs este considerat o adevărată revoluție în materie de stilizare a genelor. Îți asigură rezultate spectaculoase în doar câteva minute.

Tot mai multe branduri de beauty au început să își lanseze propriile produse. Se întrec cu idei despre cum să atragă atenția femeilor. Eforturile de marketing sunt ample. Din acest motiv, femeile se întreabă tot mai des ce gene cluster merită cu adevărat atenție.

Prin urmare, acest clasament implică produse de la diferite branduri. Toate aceste gene cluster sunt concepute pentru aplicarea DIY acasă. De asemenea, se presupune că toate garantează o aplicare rapidă, simplă și durabilă.

Totuși, vei putea observa diferențe între aceste kituri pentru extensii de gene acasă. Detaliile sunt cele care decid dacă aplicarea va fi într-adevăr ușoară și plăcută, sau dacă va cauza ceva mai multe probleme.

Clustere de gene pentru aplicarea acasă – ce produse se remarcă?

Alegerea clusterelor de gene pentru aplicarea la domiciliu poate fi destul de problematică pentru majoritatea femeilor. Magazinele de cosmetice locale și online abundă în produse de la diferite mărci. Poate părea tentant să le încerci pe toate.

Ar trebui să ai totuși în vedere faptul că promisiunile multor producători nu sunt adesea confirmate în realitate. De aceea, îți propunem aici sugestii care îți pot satisface așteptările!

1. Genele cluster Nanolash – DIY Lash Extensions

Clasamentul începe cu cel mai puternic candidat. Fără cea mai mică îndoială, acesta trebuie să fie DIY Lash Extensions de la Nanolash. Brandul conduce detașat cu o varietate de produse de îngrijire și stilizare pentru gene.

Nanolash a lansat recent DIY Lash Extensions destinate aplicării acasă. Produsul a primit imediat un răspuns extrem de pozitiv din partea femeilor. Mai mult, doamnele se arată nerăbdătoare să împărtășească recenzii pozitive despre el online.

DIY Eyelash Extensions sunt disponibile atât ca parte dintr-un kit, cât și ca pachet individual. Cutia conține 36 de clustere de gene. În medie, o aplicare necesită utilizarea a 4 clustere. Prin urmare, cu o singură cutie vei putea crea 4 lookuri de gene sau mult mai multe dacă decizi să le refolosești – numeroase recenzii indică cum că genele cluster Nanolash sunt reutilizabile.

De asemenea, există o mare varietate de gene cluster din care poți alege. Fiecare cutie conține gene de 3 lungimi: 10, 12 și 14 mm. Acestea sunt disponibile și în 8 stiluri la alegere. Îți poți da seama cu ușurință că acest aspect oferă posibilități nelimitate de stilizare a genelor. DIY Lash Extensions funcționează bine atât pentru genele cu volum rusesc, dar și ca extensii de gene blânde pentru uzul zilnic.

DIY Lash Extensions sunt ambalate într-o cutie elegantă și atrăgătoare, care le protejează împotriva deteriorării în timpul transportului și face posibilă depozitarea lor în mod convenabil.

Merită menționat faptul că există și un kit complet de extensii de gene disponibil la vânzare. Acesta include – alături de genele cluster:

  • bonder Nanolash – este folosit pentru a lipi clusterele și devine aderent în doar 30-60 de secunde;
  • sealer Nanolash – ajută la îndepărtarea stratului lipicios lăsat de bonder;
  • pensetă pentru gene – fabricată din oțel inoxidabil;
  • un remover – permite îndepărtarea fără probleme a genelor cluster.

DIY Eyelash Extensions sunt un produs premium. Aceste gene cluster moi și ușoare se îmbină perfect cu genele naturale. De asemenea, și persoanele cu ochi sensibili pot beneficia de ele! Genele cluster false pentru aplicarea la domiciliu de la Nanolash nu provoacă iritații sau reacții alergice. Ele se potrivesc perfect ochiului și evidențiază întreaga putere a privirii unei femei. Aplicarea durează 10 minute, iar efectele rezistă până la 5 zile indiferent de circumstanțe.

Având în vedere avantajele de mai sus, nu este de mirare că DIY Lash Extensions a câștigat primul loc în clasamentul nostru!

2. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes este un brand care își propune, la rândul lui, să faciliteze accesul femeilor la gene voluminoase. Cu toate acestea, genele cluster de la Amor Lashes nu merită să fie numite liderul acestui clasament.

Se pare că aplicarea acestor mănunchiuri de gene poate fi un pic mai dificilă decât în cazul genelor cluster Nanolash. Acest lucru se datorează designului bonderului care vine cu un aplicator insuficient de precis. Astfel pot apărea unele dificultăți în aplicarea produsului. Se știe că un bonder aplicat neuniform face ca punerea corectă a genelor false să fie practic imposibilă.

În ciuda acestor dezavantaje, Amor Lashes QuickLash Starter Kit este demn de interes. Kitul conține gene cluster cu curbură C, în 3 lungimi la alegere. În plus, kitul include și accesoriile corespunzătoare.

Producătorul declară că efectele unei singure aplicări ar trebui să dureze până la 5 zile. Totuși, acest lucru depinde în mare măsură de o aplicare corectă. Având în vedere că femeile pot întâmpina probleme la acest capitol, putem considera că aceste gene smocuri sunt concepute pentru femeile care au deja o anumită experiență.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Urmează în clasament genele cluster Lilac St Intro Starter Kit. Acesta este un kit clasic și de bază pentru începători. Îți permite să îți pui propriile extensii de gene într-un timp relativ scurt.

Producătorul indică faptul că ar ai nevoie de aproximativ 15 minute pentru a aplica aceste clustere de gene prefabricate. Totuși, trebuie să pregătești corect genele. În mod ideal, ar trebui să le ondulezi mai întâi cu ondulatorul de gene și apoi să le acoperi ușor cu mascara. Din păcate, spre deosebire de genele cluster Nanolash, cele de la Lilac St se caracterizează prin fire destul de groase. Acestea oferă un efect WOW, dar îmbinarea lor cu genele tale naturale ar putea fi puțin mai dificilă.

Lilac St Intro Starter Kit include gene cluster în 5 lungimi – de la 8 la 18 mm. Cu toate acestea, nu toate stilurile vin în aceleași lungimi. Unele vin în doar 2 lungimi, cum ar fi 10 și 12 mm. Acest lucru, la rândul său, îți poate limita oarecum capacitatea de a-ți personaliza aspectul genelor.

Genele false de la Lilac St sunt durabile. Se presupune că rezistă aproximativ 4 zile. Ai nevoie însă de un pic de timp ca să le îngrijești corespunzător. Totodată, nu există informații clare cu privire la posibilitatea reutilizării lor – părerile recenzentelor sunt puternic împărțite pe această temă.

4. Invisi-Lash Kit TATTI

Următorul loc în acest clasament aparține genelor Invisi-Lash Kit de la TATTI. Aceste clustere de gene pentru aplicarea DIY acasă sunt ușoare și moi. Sunt disponibile în trei lungimi. Pe lângă genele false, kitul include și accesoriile necesare în vederea aplicării. Cu toate acestea, recenzentele subliniază faptul că aplicatorul inclus nu are cea mai bună formă. Asta poate duce la îngreunarea întregului proces de punere a extensiilor.

Producătorul garantează că genele pot fi aplicate în doar 10 minute. Efectele unei singure aplicări ar trebui să țină câteva zile. În cazul extensiilor de gene DIY Lash Extensions, te poți bucura chiar și timp de 5 zile de rezultate. Din păcate, Invisi-Lash Kit de la TATTI nu oferă un răspuns clar în această privință.

Unele utilizatoare subliniază, de asemenea, faptul că kitul le-a fost livrat în stare mai puțin perfectă. Din păcate, Invisi-Lash Kit de la TATTI nu se poate lăuda cu un ambalaj de calitate, așa cum e cazul genelor cluster de la Nanolash. Calitatea slabă a ambalajului face ca depozitarea clusterelor să fie dificilă odată deschise.

5. Lashify Starter Kit

Urmează genele de la Lashify Starter Kit. Aceste gene smocuri care se aplică acasă se disting prin moliciune și faptul că sunt ușoare. Ca și în cazurile anterioare, poți alege din mai multe stiluri și lungimi.

Lashify Starter Kit vine cu restul accesoriilor pentru extensiile de gene DIY. Producătorul indică faptul că aplicarea poate fi finalizată în 10 minute. Cu toate acestea, utilizatoarele nu confirmă această afirmație în recenziile lor. Ele spun că prima încercare de aplicare a clusterelor nu a fost cea mai ușoară. De remarcat faptul că astfel de recenzii nu au apărut în cazul clusterelor de gene de la Nanolash. Acest lucru are o importanță deosebită în practică, deoarece kitul de la Lashify este cel mai scump produs de acest tip de pe piața de beauty, iar pachetul conține doar 10 mănunchiuri de gene. Asta înseamnă că, dacă prima aplicare eșuează, va trebui să comanzi un alt pachet de refill ca să mai încerci o dată. Nici acesta nu este ieftin și, de asemenea, conține doar 10 mănunchiuri.

Durabilitatea în sine lasă și ea mult de dorit. Producătorul o descrie ca fiind de „câteva zile”. Așadar, nu se specifică în mod clar dacă vor rezista 2, 3 sau poate 5 zile. În plus, trebuie să depui o grămadă de eforturi ca să nu expui clusterele la deteriorări mecanice. O durată de purtare de câteva zile la un preț ca al extensiilor de gene semipermanente din salon nu este deloc un aspect favorabil aici.

6. KISS Falscara Starter Kit

KiSS Falscara Starter Kit oferă gene false un pic diferite de toate celelalte. Acestea sunt subțiri și delicate ca o pană, lucru care, deși contribuie la un aspect natural, înseamnă și că sunt foarte delicate. Ar trebui să le manevrezi cu multă grijă.

Genele cluster de la brandul KISS se aplică în 10 minute. Utilizatoarele par să confirme această declarație. Cu toate astea, există anumite rezerve cu privire la durabilitatea pretinsă. Producătorul susține că genele KISS Falscara Starter Kit pot rezista până la 5 zile. În recenzii însă, utilizatoarele semnalează clar că în unele cazuri efectul genelor lor a început să își piardă aspectul estetic plăcut după doar 2 zile.

Clusterele pentru aplicarea la domiciliu vin în diferite dimensiuni și stiluri din care poți să alegi. Astfel, genele false de la KISS îți dau posibilitatea să creezi orice efect de gene îți dorești. Le poți folosi pentru a crea gene cu efectul Russian Volume, dar și extensii de gene discrete pentru zi cu zi. Cu toate acestea, spre deosebire de genele cluster Nanolash, durabilitatea acestui produs este discutabilă.

Totodată, trebuie să știi că genele cluster de la această marcă au nevoie să fie acoperite în fiecare seară cu un overnighter care se vinde separat, dacă vrei să le prelungești durata de viață. Pe de altă parte, formula overnighterului face ca mănunchiurile de gene să nu poată fi refolosite odată ce sunt date jos.

7. Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit oferă gene în mănunchi pentru aplicarea acasă, care vin în mai multe mărimi și stiluri din care să alegi.

Aceste gene pot fi aplicate în 15 minute. Durata aplicării este puțin mai lungă decât, de exemplu, la DIY Lash Extensions de la Nanolash. În plus, unele utilizatoare au raportat probleme cu forma aplicatorului inclus în kit. Vârful nu pare a fi conceput astfel încât să ajungă la genele subțiri și delicate.

Cu toate acestea, Glamnetic Lash Extensions Kit este demn de atenție. Poți crea orice efect dorești cu ajutorul acestor gene false. Sunt relativ subțiri, așa că doamnele ar putea fi nevoite să folosească ceva mai multe mănunchiuri de gene per aplicare.

Din păcate, producătorul nu indică în mod clar cât timp pot fi purtate pe ochi. Se subliniază doar faptul că genele cluster Glamnetic Lash Extensions Kit pot fi purtate timp de mai multe zile. În cazul genelor Nanolash, este vorba de 5 zile sau chiar mai mult. Aici însă trebuie să experimentezi un pic. Cu siguranță, acesta este unul dintre principalele dezavantaje.

Despre extensiile de gene DIY – ce am învățat din clasament?

Clasamentul de mai sus este o compilație de 7 produse pentru extensii de gene DIY ușor de efectuat acasă. Acesta conține o selecție de gene cluster convenabile, care diferă prin mici detalii.

DIY Eyelash Extensions de la Nanolash sunt liderul în domeniu. Aceste gene de tip cluster se deosebesc în mod semnificativ de concurență. Ele asigură o libertate deplină atunci când îți stilizezi genele.

Draga mea, atunci când faci alegerea finală, ar trebui să te ghidezi în primul rând după propriile tale nevoi și preferințe. În acest fel, vei putea să creezi efectul la care visezi cel mai mult pentru genele tale.