Nu-ți place să mergi la coaforii, pentru că ei nu pot tăia părul așa cum v-ar dori? Credeți că nu merită să plătească stilist de păr pentru două mișcări de foarfece și franjuri tăiate? CreaClip este o soluție pentru oameni, care preferă să taie, strat și stilul de propriul lor de păr de la sine. Cum funcționează?

CreaClip este un gadget inovator, care recent a luat cu asalt social media. Acesta este folosit în principal pentru tăiat părul, dar cantitatea de clipuri video online, arată că acest instrument este multifuncțional. Mai ales, că în setul vei primi două lungimi de CreaClip – albastru (mai scurt), un clip pentru franjuri tăiate, și alb (mai) pentru stratificarea, tăierea și stilizarea părului pe toată lungimea lor.

Prețul acestui gadget nu este atât de scăzut, dar este un element nou pe piață, astfel încât nu există nici o surpriză aici. CreaClip are echivalentele sale mai ieftine, care pot fi cumpărate online, de exemplu, pe site-uri cu produse din China. Cum funcționează și prezintă în sine gadget ținând de inimi de furtună de femei din întreaga lume?

Structura CreaClip seamănă cu un clip lung pentru pachetele de alimente deschise – lung, cu două părți și fixate cu incuietoare. Există o linie de dinți interior, ceea ce ajută la menținerea gadget pe păr. In afara de CreaClip este plasat un mic recipient cu un fluid și pointer, care arată și funcționează ca un nivel. – Ajută la determinarea dacă părul sunt tăiate uniform Ce este interesant, nivel miniatură este atașat într-un mod atât de ar putea fi răsucit. – în funcție de ceea ce se taie pe care doriți să efectuați (cum ar fi prejudecată franjuri)

Prin aplicarea la câteva reguli simple (punerea gadget pe pieptănat părul, luând-l în jos, tăiate atent, utilizarea într-adevăr echipament de tăiere ascuțit și amintindu-și că nivel depinde de gravitate astfel încât trebuie să stea în continuare) aveți garanția că CreaClip va semnificativ ușura tratamente styling păr , care va fi capabil de a efectua la domiciliu. CreaClip permite: stratificarea, fără pierderi de lungime, tăiate franjuri, bob tăiat, scurtarea părului într-o linie dreaptă sau forma de V, stratificarea o intreaga lungime si multe altele.