Ce se poate întâmpla când o firmă de cosmetice cooperează cu o firmă de automobile? Pare atât de ireal încât e greu de crezut o colaborare între Collistar și Fiat. Două mărci independente cu două industrii absolut diferite, combinate eforturile lor de la începutul acestui an, pentru a elibera ceva unic și neașteptat – TI AMO 500

Feminitate și independență

Cooperarea Collistar si Fiat au adus colecție de cosmetice, semnat de logo-ul ambelor mărci. Ti Amo 500 este o explozie de culori, independență, optimism, frumusețe naturală și feminitatea într-o singură. Aceasta combinatie neobisnuita de make-up pasiune si pasiune masina poate fi ușor observat în colecția de argint de produse cosmetice de la Collistar. De acum încolo vă puteți exprima dragostea pentru Fiat 500 cu make-up!

Ce Ti Amo 500 de colectare are de oferit?

  • Look strobing – în paleta de produse în această colecție vom găsi unul dintre produsele cele mai surprinzătoare, care se referă la cele mai noi tendințe make-up. Blusher, Marcatorul și eyeshadow este o putere triplă de produse cosmetice necesare pentru determinarea conturului feței cu strobing.
  • Ud Uscat Efect Pleoape – inspirațiile de automobile pot fi găsite, de asemenea, printre umbre ochi. Soluție de mai puțin frecvente fard pentru un efect dublu – aplicat uscat pentru a evidenția pleoapelor, și pentru o culoare intensă folosesc pensula umedă.
  • Fard cu efect mătăsos – două nuanțe de ochi perla make-up cosmetice pentru a oferi finisaj eficient după prima cerere este o altă propunere a două mărci. Sensual evidenția pleoapelor asigură netezime și catifelare.
  • Art Design Mascara. – Rimel făcut sub numele ambelor mărci este o garanție de definiție, aspect seducător și efect panoramic.
  • Profesionale Eyeliner – dermatograf negru prezentat printre noutăți ale liniei este un instrument intensiv negru și precis pentru un efect glamour extremale.
  • Instant Volumelong-Lastingshine Lip Gloss. – două noi nuanțe de ultra formula – glossy pentru buze, unul îmbogățit cu micro-perle, iar celălalt cu strălucire extremă.
  • „Arta” pentru buze ruj de buze . – ruj imbogatit cu vitamina e, ceara de albine și unt de mango este un nutritiv produs dedicat femeilor carora le place culoarea roșie boabe pe buzele lor.
  • Bronzant. – cel mai nou pulberea cu formula generală de lumină ar trebui să dea finisaj catifelat perfect si insensibili pentru unic make-up sub Collistar si Fiat pavilion.
  • Luciu de lac de unghii cu efect de gel. – ambele branduri au decis să îmbogățească paleta de produse cosmetice cu patru noi, plin de viață și de lungă lacuri de unghii durabile cu formula generală de gel.