Mătreața este una in mai multe boli ale parului cicalitoare, care sunt problema multor femei. de îngrijire a părului necorespunzătoare a părului predispuse la matreata nu va aduce îmbunătățiri, ea poate duce uleios la efecte mai nocive. Cum se pot combina lupta impotriva bolilor dermatologice cu de îngrijire a părului? Cum sa ai grija de parul cu matreata?

Cel mai important pas în lupta împotriva mătreții este de a colecta toate informatiile cu privire la aceasta boala. Atunci când vei ști ce această suferință este apoi veți înțelege mai bine nevoile scalpului. Matreata este varsare de celule moarte ale pielii de la nivelul scalpului, care poate fi insotit de gresare parul slab sau mai puternic. În ceea ce privește descuamarea celulelor pielii este natural, problema începe atunci când exfolierii se întâmplă prea des, prea repede și în cantități mari. Foarte adesea scalp iritat, senzația de mâncărime și uscat.

Există multe motive pentru apariția mătreții matreata grasă se produce în cazul excesului de ulei pe scalp. ciuperca naturale care trăiesc pe pielea noastra se hraneste cu sebum si secretia de sebum prea mare creează condiții perfecte pentru propagarea și ceea ce vine după – iritatii ale scalpului. matreata uscata poate, de asemenea, să fie cauzată de ciuperca în cantități anormale, cu toate acestea pielea este de sensibilă pentru ea. iritarea pielii pot apărea din cauza curățare necorespunzătoare, de îngrijire a părului sau a unui produs stilizare.

Baza de de îngrijire a părului de păr predispuse la matreata este corect Cleanse. Cele mai multe dintre toate, cumpara sampon anti-matreata – cel mai bine va fi produs medical, care va lucra împotriva cauzei (ciuperca). Ar trebui să intercala spălare a părului cu șampon anti-mătreață cu utilizarea de sampon hidratant delicat, care nu va provoca iritatii ale pielii, dar elimina uscăciune care apare după aplicarea produsului medical. Amintiți-vă, de asemenea, despre regulat spălare a părului pentru a preveni parul de ungere, pentru că excesul de sebum este ceea ce ciuperca se hrănește.

Susține curățarea scalpului cu tratamente hrănitoare adiționale. O idee bună pentru matreata este scalpul pentru frecat, care se va exfolia in exces celulele moarte ale pielii. Nu demisionează de hrană pentru păr – aplicarea de balsamuri si masti de hidratare de păr va ajuta la problema nivelului de uscare. Cu toate acestea, amintiți-vă pentru a aplica balsam de la ureche în jos și nu în mod direct pe scalp cu matreata.