Totalul trucurilor, produsului și astfel de produse este suficient de mare pentru a face genele mai frumoase. Cu toate acestea, iată câteva modalități de a folosi un rimel și ce avantaje poate exista în acest sens.

Primul pas este să alegeți un rimel care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Acesta trebuie să se potrivească nuanței ochilor, culorii părului dumneavoastră și să fie în armonie cu forma feței și culoarea acesteia. De asemenea, în funcție de scopul dumneavoastră, dacă doriți să obțineți gene mai mari sau mai scurte, alegerea rimelului trebuie să țină cont de acest lucru. De exemplu, dacă doriți să obțineți gene mai mari, o culoare deschisă de mascara va face ca acestea să iasă mai mult în evidență.

După ce ați ales mascara potrivită, trebuie să înțelegeți modul ëxact în care să o aplicați. Asta pentru a vă asigura că nu se încurcă genele și nici nu există exces de produs. Folosiţi o periuță pentru a scoate orice exces și de a menține genele curate. De asemenea, nu aplicați prea mult rimel pe vârful genelor, deoarece aceasta poate să le încurce și poate chiar să le șteargă.

De asemenea, este foarte important să ajutați genelor să se ridice înainte de a aplica rimel. Puteți face acest lucru cu ajutorul unui curler. Acest lucru le va ajuta să rămână îndreptate cât mai mult timp, făcându-le să arate ca și cum ar fi foarte mari.

Este, de asemenea, important să înțelegeți modul în care trebuie să aplicati mascara pe genele dumneavoastra. Trebuie să începeți cu rădăcina și să măriți presiunea pe măsură ce ajungeți la vârf. Acest lucru permite mascarului să intre în gene și să plaseze culoare după cum trebuie.

De asemenea, după ce aplicați rimelul, este important să îl ștergeți cu peria pentru a elimina orice exces. Când se curăță rimelul, acesta are nevoie de multă presiune pentru a asigura un aspect uniform al genelor.

Atunci când încercați să faceți genele mai frumoase, este important să țineți cont și de produsele pe care le folosiți ca bază pentru mascara. Înainte de a aplica mascara, trebuie sa folosiți varfuri de gene pentru a le îndoi și a asigura că liniile este îndrăznete și catifelate. Cu toate acestea, este, de asemenea, important să folosiți și un primer pentru gene, înainte de a aplica mascara. Primerul va ajuta la menținerea culorii și substratului si se va usca rapid pentru a asigura că smacul nu se va desprinde în timpul folosirii rimelului.

După aplicarea rimelului pe gene, puteți adăuga și câteva gene false pentru a completa și mai mult look-ul. În special, aceste gene false ajuta la crearea unui look mai dramatic pentru gene, care poate fi folosit pentru evenimente speciale sau chiar zi de zi.

Dacă vă doriți ca genele dumneavoastră să aibă un look mai natural, puteți să folosiți un rimel impermeabil. Rimelul impermeabil creeaza o pelicula pe gene, care împiedica produsul sau alte substante să intre și să pătrundă genetic. Acest lucru vă face genele mai catifelate și mai strălucitoare, mai degrabă decât să lase un aspect strâns și mentinut.

În final, este important să folosiți cremă pentru a mări aspectul nemișcat al genelor. Deshidratarea poate face ca mascara sa se usuce rapid, provocând gene scurte și încălcate. Prin urmare, este important să folosiți un hidratant după ce aplicați mascara pentru a ajuta la menținerea formei și strălucirii genei.

Atunci când folosiți un rimel, este esențial să vă asigurați că îl folosiți corect și că luați în considerare toate metodele de a face ca genele dumneavoastră să arate mai frumoase. Totuși, dacă faceți asta, veți avea un look superb cu gene frumoase și împlinite.