Tăierea vârfurilor despicate nu este singura modalitate prin care să scapi de ele. Există metode diferite, mai ușoare pentru a îmbunătăți starea șuvițelor tale. Ce e și mai important este că toate sunt chiar simple și posibile pentru a le realiza imediat fără efort.

Utilizați pieptene cu dinti rari. Perie de par cu peri groase sau piepteni cu dinti bine plasate pot fi dăunătoare pentru păr și să conducă la frizzing, electrizante și se termină pe părți. Cu toate acestea, pieptene cu dinți foarte piaptănă temeinic striații și distribuie balsam sau un alt produs de pe ele. Ce este mai mult, utilizarea unui astfel de dispozitiv pieptene împiedică slăbirea, ruperea și căderea părului.

Aer cald este dăunătoare pentru capete. Este vorba despre îndreptare, sufla-uscare și curling, astfel încât cele de tratamente pentru păr, care necesită temperaturi ridicate. aer cald se usuca parul si contribuie la pierderea apei și cheratină. Ar putea fi utile produse, care trebuie să fie utilizate înainte sau după stilizare cu căldură. Utilizarea dispozitivelor generatoare de temperatură ridicată ar trebui să fie limitată.

Suplimentele alimentare pot veni la îndemână. În particular biotina si acid folic. Biotină asigură dungi cu luciu si previne scalp gras si caderea parului, aceasta va ajuta, de asemenea, prevenirea matretii. Acidul folic intareste parul si le face mai puternice și mai sănătoase. Puteți lua, desigur, suplimente alimentare, care vor îmbunătăți starea părului. În special de ajutor vor fi cele cu coada calului, vitaminele A, E, B și C. Menționat înainte de substanțe pot fi găsite în:. Orez brun, gălbenuș de ou, fructe de mare, nuci și semințe de floarea-soarelui.

Aplicarea balsamurilor de par ajuta la vârfurile despicate. Este important ca acesta să fie un concediu pentru balsam, pentru că numai astfel de produse cosmetice proteja parul într-un mod adecvat. Acele produse creează un strat protector pe vârfuri ce le protejează de radiația solară, aer rece, substanțele dăunătoare din cosmetice și alți factori iritanți care pot slăbi starea părului tău.