Fiecare femeie are propriul ei mod de a crea perfect make-up. Dacă știm elementele de bază ale feței noastre și regulile de bază ale make-up, putem jos optic subțire, întineri și de a evidenția fața. Totul depinde de alegerea corectă a produselor cosmetice și aplicarea corectă. Cum ar trebui să se aplice make-up pentru a arata mai tanara?

CREION SPRÂNCENE

Regulamentul spranceana dă mare efect, dar bine conturat și cu unele de culoare mai bine definit ele pot arata chiar mai bine; creion sprancene va umple deficitele de păr Potrivire creion cu culoarea sprancenelor. – prea întunecate va face sa arati mai in varsta. Oricare dintre produsele spranceana nu ar trebui să fie aplicate cu stratul de ascuțit și vizibil. Trebuie să vă asigurați că marginile nu sunt prea definite, chiar și o mică combinație pătat și cu umbrire va avea efect natural.

CREION OCHI/TUȘ

În cele mai importante sunt ochii evidențiate și a definit un machiaj de intinerire. O linie (mai ales acest lucru pe pleoapa inferioara) nu ar trebui să fie gros și expresiv. În cazul în care visezi linie frumoasa pe pleoapa superioara, apoi aplica-l pe Eyeshadow amestecate. Linia de jos ar trebui să fie făcută pe 3/4 din lungimea ochilor și amestecate. Vârful liniei superioare nu ar trebui să fie prea mică sau prea departe în afara conturului ochilor.

FARD

Puteți avea un machiaj fara eyeshadow, dar, trebuie întotdeauna cel puțin uniformiza tenul capac cu unele bază, corector sau un fard de ochi în umbră naturală. Cu toate acestea, în cazul în care vă decideți asupra Eyeshadow apoi amintiți-vă cu privire la regulile de bază de aplicare nuanțe și îmbinarea marginilor. femeile în vârstă nu ar trebui să se teamă de culori, pentru că mai ales bine pe pielea matura arata roz deschis și bleumarin.

RIMEL

Un strat de rimel pe gene este o garanție a frumos și ochi subliniat. Cele mai importante din gene de make-up este de a alege rimel, că nu se va lipi genele și nu se vor crea bulgări. Se recomandă să nu exagera genele și (în mod necesar) perie genele din eventualele „picioare păianjen”.

RUJ/LUCIU BUZE

Ultima piesă din puzzle make-up sunt buzele. efect de intinerire se va asigura subtil ruj, lucioasă în nuanțe de roz, piersic sau nud. Nu ar trebui să fie frică de culori mai intense, dar trebuie să ne amintim că creionul de buze nu poate fi mai întunecat atunci ruj, și că rujul nu ar trebui să aibă mat sau umbra perla.