De obicei, aceia dintre noi care au vis parul inchis la culoare despre parul mai usor … si invers! Ce să faci când am citit totul despre ea cât de dăunătoare pentru părul este evidențierea? Renunta la vis despre părul mai luminos? Nu este necesar. Poti incerca metode naturale de evidențiere, de exemplu cu ulei de lamaie.

Cum funcționează IT?

Ulei de lamaie esential are proprietăți care evidențiază. Acesta poate fi utilizat cu ușurință pentru rădăcinile subliniind, care va câștiga reflecții de lumină, luciu intens și culoarea se va îmblânzi și asta înseamnă că contrastul dintre rădăcinile și culoarea colorantului va fi mai moale. In mod similar se va comporta ulei pe toata lungimea firului de par, insa, va dura mai mult timp pentru a vedea rezultatele.

METODA DE DESCHIDERE LA CULOARE A PĂRULUI CU LĂMÂIE

Ulei de lamaie + balsam de par

Această metodă pare cea mai ușoară și mai eficiente în același timp. Se adaugă câteva picături de ulei esential de lamaie utilizat de tine balsam sau masca înainte de spălare a părului. Cantitatea de ulei depinde de tine. Se obține acest mod de balsam se aplica pe parul la fel ca întotdeauna. Amestec de balsam cu ulei trebuie să fie lăsat timp de aproximativ 15 minute.

Ulei de lamaie + bază de ulei

Această metodă de evidențiere cu ulei de lamaie este dedicat, în special pentru cei care folosesc uleiuri de păr. În acest caz, ulei de lamaie se adauga la uleiul de bază de orice tip. O astfel de mix puteți aplica pe parul umed sau uscat. Mai lung ședere de petrol va pe parul tau mai bine pentru păr.

Ulei de lamaie + mușețelului clătire

Pentru femeile care fac în mod regulat soluție mușețelului de clătire bună va fi să adăugați câteva picături de ulei esențial pentru clătire pregătite. Fă-o în exact același mod ca de obicei, cu o singură diferență, pentru că uleiurile esențiale nu se dizolvă în apă, astfel încât înainte de a se amesteca uleiurile de clătire bine părul. Clatirea-lamaie mușețelul se va evidenția în mod vizibil parul.