Tocmai ai ieșit din pat și te uiți obosit deja cu cercurile intunecate din jurul ochilor după noapte agitată? Nu vă faceți griji! Din fericire, există mari moduri de a privi în stare proaspătă. Și cea mai bună parte este că puteți testa toate dintre ele acasă.

Oboseala, cercurile intunecate din jurul ochilor si umflatura sunt rezultatul noapte agitată. Ei se deface cu fața noastră, și ceea ce este mai trebuie să-i acopere în fiecare dimineață cu o rapidă make-up în timp ce curse împotriva timpului. Ce ne-ar putea ajuta? Daca intr-adevar nu am timp pentru pregătirile de dimineață folosesc apoi una dintre cele două sfaturi. Lean înainte, astfel încât capul ar fi mai aproape de genunchi. Tu nu trebuie să fie făcute din gumă de a face acest lucru; trebuie doar să se aplece puțin în talie. Ca urmare, sângele curge mai repede în jos la cap și ventilează celulele epidermului. Pielea ta va deveni mai roz si radiant. A doua metodă este vorba despre haine alegerea potrivita. Atunci când obosit, nu purta bluze negre, dar unele care au nuanta mai aproape de tenul tau. Aceasta va face sa arati odihnit si plin de energie.

Dacă aveți ceva mai mult timp în dimineața încerca apoi alte moduri de a revigorant pielea. spălare a feței în apă cu cuburi de gheata vor stimula circulatia sangelui si te vei simti trezi si relaxat. pielea ta va fi roz, regenerat și ușor. Nu uitați că exercițiile, în special cele în aer curat, nu sunt numai bune pentru arderea caloriilor. Mișcarea ventilează celulele pielii, ajuta la curatarea organismului de toxine (acestea sunt eliminate împreună cu sudoare) și mărește niveluri de endorfine. băutură de zi cu zi, cel puțin un litru de apă pentru a hidrata organismul și întârzie procesele de îmbătrânire. pielea hidratată arata mai tanar si mai frumos. Nu uitați să bea un pahar de apă drept după ce te trezești pe stomacul gol. În acest fel va stimula metabolismul. Ce alt mod poti scapa de cercurile intunecate din jurul ochilor după noapte agitată? Puneți două linguri în congelator timp de 10 minute. Atunci pune-le pe pielea din zona ochilor si pe pleoape. circulația sângelui se va îmbunătăți, cercurile intunecate si umflatura vor dispărea, iar pielea va arata proaspat si radiant.