Există tratamente de înfrumusețare care în combinație cu anumite cosmetice oferă rezultate uimitoare. Unul dintre ele este masajul scalpului cu serul hrănitor. Masajul stimuleaza circulatia sangelui in celulele pielii. Ea întărește rădăcini, previne căderea părului, accelerează creșterea părului și face dungi mai puternice și mai frumos. În timp ce ser este bogat in vitamine, minerale și substanțe active. Masaj în combinație cu ser face ca ingrediente cosmetice absorb mai rapid celulele pielii si le hrăni mai bine ca un rezultat. Îmbunătățirea stării părului va fi imediat.

Al doilea tratament de înfrumusețare este spălare a părului cu șampon cu balsam. În acest fel ne curata scalpul de sebum, matreata, celulele moarte ale pielii si alte poluărilor. Prin adăugarea unor balsam noi nu numai suport sampon, dar, de asemenea, hrani parul si scalpul. Un astfel de tratament hidratează, și întărește părul de netezire. Se face dungi mai frumos, mai ușor de model, pieptene sau uscat. Ce este mai mult, balsam oferă protecție împotriva radiațiilor solare și a altor factori nocivi ai mediului extern.

Un alt cuplu perfect este feței pentru frecat și masca de fata . Scrub exfoliază celulele moarte ale pielii, suprafața pielii Unelte de netezire, lightens decolorări si curata porii. Ceea ce este mai mult, stimulează circulația sanguină, tonifică și asigură absorbția rapidă a proprietăților nutritive conținute în produsele cosmetice, pe care le aplicați imediat după feței pentru frecat. Acesta este motivul pentru care este o soluție bună pentru a aplica masca de fata, care se potrivește cu tenul. În afară de hrană va fi umezesc si catifeleaza iritatii dupa frecarea.

Acizii AHA si BHA si filtre solare sunt încă un alt tratament, care ar trebui să fie combinate. Peeling-ul chimic ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii, reduce cicatrici, vergeturi, celulita, riduri aplatizeaza si porii pielii, lightens decolorări. Imediat după ce tratamentul cu peeling chimic, pielea devine mai sensibilă și susceptibilă la radiațiile solare (unele dintre peeling chimic provoca sensibilizarea la lumină). De aceea pielea trebuie să fie protejată cu protecție solară. În acest fel vei preveni crearea de pete pigmentate, decolorări și arsuri.