efect brânzos sună ca un stomac umflat după ce mănâncă prea multe produse de patiserie. Cu toate acestea, este posibil să apară, de asemenea, pe fata noastra! Hai să aflăm ce este efectul brânzos în make-up și cum să se ocupe cu ea?

Sunt zile când nu cosmeticelor noastre doresc să coopereze cu fața. Fundația distribuie inegal, lăsând pete și noduli? Pulbere frunze mat plat pe fata? greutăți prea mari de produs pe piele? Acesta este un efect brânzos – imperfecțiuni urâte care promovează și lipicioasă. Cum să-l evite?

1. Nu uita regulat cu fața pentru frecat

Regulate pentru frecat feței va face pielea mai fina, iar fundația va distribui mult mai bine. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii este un prim pas pentru o piele mai fină, pentru produse cosmetice să nu se stabilească și să le oprească creșterea imperfecțiuni.

2. Hidrateze

Pielea perfect netedă, nu este un merit de doar o fundație bună. Pielea trebuie să fie pregătite în mod corespunzător pentru produsele cosmetice. Exfoliant este un lucru unul, dar este hidratant următorul pas în îngrijirea pielii. Ar trebui să folosiți creme hidratante de fata si de a le sprijini (o dată într-un timp), cu măști hidratante față. Acesta ar trebui să rezolve problema de tonul pielii inegale.

3. Hai să încercăm doar make-up de bază

Foarte des ne uităm despre cât de important este să se pregătească pielea pentru make-up. Dacă depuneți cererea de bază pentru a le face eyeshadow dureze mai mult, atunci ce nu ar folosi make-up de bază? Acest produs se va face administrarea fundației mult mai ușor și va uniformiza pielea cu efect pielea netedă.

4. Alege fundație dreapta

În ciuda acestui efect brânzos apare mai ales din cauza de îngrijire a pielii greșit, de asemenea, poate fi cauzată de o fundație proastă. Ar trebui să folosiți evidențierea fundații, deoarece fundațiile Matifiant spori pielea uscata. acoperire perfecta se va asigura de fundație cu formula generală de lumină, un lichid puțin și nu prea grele.

5. Aflați mai multe aplicatii cosmetice

Un complice la efectul brânzos este o aplicație incorectă. Pulbere ar trebui să fie distribuit cu pensula moale și fundația cu un burete. Ar trebui să flick cantitatea în exces a produselor cosmetice, pentru că prea mult din produsul va face sa arati fals. Se recomandă să se aplice ambele produse cosmetice prin mangaie-le în.