Brandul italian Equilibra prezentat balsam hidratant volum tot mai mare, care este de așteptat să furnizeze umiditate profundă, protecție complexă, creșterea flexibilității, refacerea luciu și creșterea volumului vizibil. Balsam de la Equilibra combină în termen de vitamine, matase, keratina si uleiuri naturale, precum și toate acestea pentru îngrijirea părului de păr foarte uscat. Are Equilibra balsam funcționează cu adevărat?

Moisturising balsam volum crescând de la Equilibra este un produs cosmetic, care se bazează pe complexul vegetal PhytoSynergia și combină proprietăți de regenerare de suc de aloe vera, ulei de argan și cheratină din hidrolizat proteinele de grâu. Aloe vera balsam din Equilibra este format din proteine mătase, care creaza un strat protector pe păr, în timp ce keratina din lână susține acest proprietăți prin asigurarea de consolidare. Equilibra balsam este, de asemenea, bogat în „vitamina de tineret” , adică vitamina E, cu proprietăți anti-îmbătrânire.

Un plus mare a acestei cosmetice este că acesta nu conține coloranți artificiali, parabeni sau alergeni, deci este absolut sigur. Cu toate că, producător nu a fost în măsură să evite siliconi în compoziția produselor. În Equilibra balsam vom găsi Amodimethicone de siliciu lavabil, care este cunoscut pentru a fi lumină și prietenos pentru păr, deci nu există nici o teama de păr de ponderare jos.

Equilibra Balsamo Disciplinante Idratante Balsam este un balsam, care combina proprietatile benefice in cadrul tuturor ingredientelor enumerate pentru a oferi ceea ce este cel mai bine pentru păr. Preparatorului este gros, cremos și excepțional de bogată.

Cum funcționează balsamul Equilibra cu aloe vera?

Multidimensional!

  1. hrănește profund celulele de par.
  2. Hidratează parul pe toata lungimea lor.
  3. Restaurează arbore de păr.
  4. Restaurează moliciune.
  5. Creează strat protector.
  6. Face parul mai flexibil.
  7. Face mai ușor pieptănare.
  8. Ofera parului luciu sanatos.
  9. crește volumul vizibil.

Moisturising balsam volum crescând de la Equilibra este un produs, care asigură echilibrul între umiditate adecvată, alimentație și de protecție a părului. Balsam cu clătire funcționează pe fiecare dungă în timpul relaxant masaj al scalpului.