Lupta pentru gene lungi și dese este un lucru bine cunoscut de toate femeile. De cele mai multe ori se întâmplă ca genele să fie subțiri și lipsite de volum, la care se adaugă și tendința de a cădea. Genele false cu bandă sau procesul lung și plictisitor de aplicare a rimelului nu mai sunt suficiente. Așa că merită să fii deschisă la soluții inovatoare, cum ar fi liftingul și laminarea genelor cu Nanolash Lift Kit.

Care sunt efectele liftingului și laminării genelor?

Liftingul și laminarea genelor pot fi asociate în principal cu procedurile cosmetice. Liftingul facial și cel corporal sunt utilizate în special pentru a opri efectele trecerii timpului. Însă, liftingul și laminarea pot fi efectuate și la nivelul genelor. Acest tratament este acum oferit de multe saloane de înfrumusețare.

Metoda de lifting al genelor se concentrează îndeosebi pe utilizarea unor produse speciale care permit să dea genelor o anumită formă. Principalele efecte ale acestui tratament includ:

 • gene ridicate de la rădăcină;
 • gene cu aspect alungit;
 • volum crescut al genelor;
 • conferă genelor o curbură specifică.

Cu toate acestea, în zilele noastre, un lifting de gene poate fi realizat pe cont propriu, la domiciliu. Tot ce trebuie să faci este să încerci setul Nanolash Lift Kit pentru liftingul și laminarea genelor acasă.

Nanolash Lift Kit - revoluție în materie de stilizare a genelor

Nanolash Lift Kit – ce este acest produs?

Nanolash Lift Kit reprezintă o revoluție în materie de stilizare a genelor. Este un set conceput pentru lash artists profesioniști și pentru orice femeie care visează să-și îmbunătățească aspectul genelor. Kitul include trei produse – acestea sunt menite să fie utilizate în conformitate cu ordinea desemnată, precum și adezivul Lash Lift, forme din silicon și alte accesorii necesare. Merită menționat faptul că toate produsele sunt foarte eficiente. Vin sub formă de pliculețe de 0,5 mililitri și primești 10 bucăți din fiecare. Adezivul, pe de altă parte, vine într-un tub de 5 mililitri și ține mult timp.

Pachetul vine și cu instrucțiuni. Urmând indicațiile, fiecare femeie își poate îmbunătăți singură aspectul genelor timp de până la 8 săptămâni. Înainte de aplicare, genele trebuie să fie curățate temeinic. Apoi trebuie:

 • să separi genele inferioare de cele superioare și, cu ajutorul adezivului, să atașezi formele din silicon de dimensiunea potrivită pe pleoapă;
 • să aplici Lift – Step 1 la aproximativ 1 milimetru de la linia genelor și să-l ții timp de aproximativ 7-10 minute, apoi să-l îndepărtezi;
 • să aplici Fix – Step 2 în exact același mod, de asemenea să-l ții timp de aproximativ 7-10 minute și apoi să îl îndepărtezi;
 • să aplici Keratin Booster – Step 3 și să procedezi la fel.

Apoi, pur și simplu scoate formele din silicon și bucură-te de genele tale mai lungi, mai groase și mai curbate.

Este Nanolash Lift Kit sigur?

Un lifting de gene la domiciliu poate ridica multe întrebări. De obicei, se recomandă ca acesta să fie efectuat de un profesionist. Cu toate acestea, kitul pentru laminarea genelor de la Nanolash este sigur și ușor de utilizat.

Avantajul său este că produsele sunt realizate cu ingrediente naturale. Acestea includ, de exemplu:

 • ulei de cocos;
 • ulei abisinian;
 • pantenol;
 • ulei de avocado.

În plus, formula este îmbogățită cu vitamine care hrănesc genele în profunzime și previn viitoare deteriorări. Vei vedea o schimbare vizibilă în starea și condiția genelor tale imediat după prima aplicare. Genele vor arăta mai lungi și mai groase, dar și mai puternice și mai strălucitoare.

Liftingul și laminarea genelor acasă – un rezumat

Efectuarea unui lifting de gene cu kitul de la Nanolash e floare la ureche. Orice femeie se poate descurca cu acest tratament acasă. Dacă te confrunți cu gene subțiri, lipsite de strălucire și puțin predispuse la styling, Nanolash Lift Kit este creat special pentru ele.

Cu doar câteva minute și un pic de implicare, îți poți face genele să arate fenomenal timp de 8 săptămâni. Nanolash Lift Kit este un produs eficient. Cu ajutorul său, se pot efectua 10 tratamente de laminare. Simplu, rapid și distractiv – liftingul și laminarea genelor cu acest produs îți va oferi rezultate spectaculoase, și, în plus, îți va hrăni considerabil genele.