gene false

Extensiile de gene au devenit deja un tratament de înfrumusețare obișnuit. Totuși, această opțiune semipermanentă nu constituie o soluție pentru toate femeile. De aceea, pe piața de beauty au apărut de curând genele cluster DIY Eyelash Extension pentru extinderea genelor acasă. Așadar, care sunt avantajele și dezavantajele acestui produs?

Ce este DIY Lash Extensions?

Genele cluster, sau genele smocuri, – DIY Lash Extensions – sunt o noutate absolută pe piața de beauty. Aceste gene false pe care le aplici pe cont propriu la domiciliu asigură o varietate de lookuri ale genelor în doar 10 minute. Atât ar trebui să dureze aplicarea lor, chiar și pentru doamnele și domnișoarele care nu au experiență anterioară în domeniu.

Genele cluster prefabricate de la Nanolash sunt un produs premium. Acestea sunt deosebite, întrucât prezintă:

  • moliciune și flexibilitate – clusterele de gene se adaptează perfect la forma ochiului și se armonizează cu genele naturale;
  • bandă neagră – permite ascunderea legăturii dintre genele false și cele naturale;
  • posibilitatea de a fi aplicate de una singură, putând rezista până la 5 zile.

Datorită tuturor acestor factori, genele cluster gata făcute pentru aplicarea acasă câștigă din ce în ce mai multe admiratoare pe zi ce trece. Acestea se dovedesc a fi o soluție excelentă pentru femeile care nu doresc să își deterioreze genele cu extensii de gene semipermanente.

gene false

Care sunt avantajele produsului DIY Lash Extensions?

Extensiile de gene smocuri pentru aplicarea acasă sunt unul dintre cele mai inedite produse care au apărut pe piața de frumusețe în ultima vreme. Aceste gene false cluster pe care le aplici singură, acasă, au stârnit interesul femeilor din întreaga lume. Așadar, merită să aflăm care sunt cele mai mari avantaje ale DIY Lash Extensions. Acestea includ:

  • aplicarea DIY în doar 10 minute – atât durează până când vei putea impresiona cu privirea ta;
  • rezistență de până la 5 zile – bineînțeles, genele pot fi îndepărtate mai devreme;
  • caseta conține 36 de gene cluster în 3 lungimi și 8 stiluri din care poți alege – buchețelele de gene cu lungimea de 10, 12 și 14 mm îți permit să creezi stilul Russian Volume sau un aspect delicat potrivit purtării de zi cu zi;
  • posibilitatea de a achiziționa un kit complet de extensii de gene – pe lângă buchețelele de gene, acesta conține și un bonder, un sealer, un remover și un aplicator de gene de la Nanolash;
  • genele cluster care se aplică pe cont propriu imită perfect genele naturale – poți crea cu ușurință un rezultat care să arate natural;
  • bandă neagră – datorită acestei caracteristici poți ascunde în mod inteligent linia de legătură dintre genele false si cele reale;
  • aceste gene cluster sunt concepute atât pentru utilizare profesională, cât și pentru utilizare personală.

Așadar, după cum poți observa, DIY Eyelash Extensions este un produs care oferă multe beneficii. Mulțumită lui, orice femeie își poate aplica singură propriile extensii de gene în doar 10 minute, fără să iasă din casă.

Merită menționat faptul că genele cluster Nanolash sunt cruelty-free, ceea ce, fără îndoială, pledează în favoarea lor.

Are vreun dezavantaj produsul DIY Lash Extensions?

Avantajele genelor cluster de la Nanolash nu pot fi contestate în niciun fel. Aceste extensii de gene cluster pe care le aplici tu singură par a fi o soluție ideală. De fapt, este greu să le găsim vreun dezavantaj.

Genele tip cluster gata făcute pentru aplicare acasă de la Nanolash au fost create pornind de la nevoile femeilor moderne. Datorită lor, doamnele pot să-și creeze practic orice stil de gene și, în același timp, să nu se îngrijoreze că și le vor deteriora pe cele naturale.

Bonderul Nanolash permite, în plus, uniformizarea culorii genelor, precum și asigurarea durabilității rezultatului timp de până la 5 zile. Așadar, este greu de găsit vreun dezavantaj pentru DIY Lash Extensions.

gene false

Genele cluster DIY Lash Extensions de la Nanolash – rezumat

Genele cluster DIY Lash Extensions de la Nanolash sunt un produs premium, menit să satisfacă nevoile fiecărei femei. Genele false cu aplicare DIY la domiciliu îți oferă posibilitatea de a crea orice look de gene pe care îl dorești în doar 10 minute.

Este imposibil să punem la îndoială beneficiile extensiilor de gene DIY la domiciliu. Pe de altă parte, este greu să găsim vreun dezavantaj al genelor cluster pentru aplicare acasă.

Se poate spune cu siguranță că extensiile de gene cluster DIY Lash Extensions reprezintă alegerea ideală pentru orice femeie care visează la o privire fermecătoare în câteva minute!