Dacă îți dorești un păr blond platinat să fie o stare durabilă, rezultatul trebuie să fie destul de puternic să reziste în fața oricărei urme de rușine (și așa mai departe). Părul blond platinat devine inestetic și cu o rutină adecvată de îngrijire și produse dedicate poți obține o strălucire și un volum natural. Dar în ceea ce privește îngrijirea, cum știi dacă ceea ce alegi este corect pentru tine? John Frieda Sheer Blonde este una dintre cele mai populare marci de îngrijire a părului blond, o gamă dedicată părului blond platinat care îți oferă tot ce ai nevoie pentru un păr superb.

John Frieda Sheer Blonde

Cum poate John Frieda Sheer Blonde să ajute?

John Frieda Sheer Blonde contribuie la atingerea obiectivelor și a expresiilor tale cu capul încoronat de păr blond platinat. Fiecare produs și formulă sunt conturate pentru a oferi rezultate pentru nuanțele de blond. Această gamă de produse este creată în mod particular pentru a curăța părul la nivelul scalpului, eliminând îngroșarea și depunerile care cauzează culoarea nedorită a părului. Marca mizează pe noutăți, precum: noua formulă de mască împotriva afinei și atât de mult așteptata perie de păr cu cheratină și bambus.

Masca cu efect antidiatomee

Masca Sheer Blonde este unul dintre produsele de îngrijire ale mărcii care promite să albească părul cu un tratament anti-diatomee. Această mască antioxidantă conține quinoa, aminoacizi și minerale esențiale care nu numai că previne decolorarea, ci și revitalizează podoaba capilară pentru a oferi strălucire și elasticitate. Acest produs se utilizează o data pe săptămână în locul săpunului obișnuit pentru a curăța părul.

Șampon cu efect anti-albire

Șamponul Sheer Blonde anti-albire vine în întâmpinarea nevoilor tale de îngrijire a părului blond. Formula unică, bazată pe acid hialuronic, calmează porii și reduce efectele sensibilizării părului produsă de clor și alți compuși chimici dăunători. Acidul hialuronic conținut de șampon repară părul și restabilește strălucirea, volumul și structura. De asemenea, conține polifenoli și emolienți pentru a proteja părul de efectele decolorării și abraziunii cauzate de agenții externi.

Balsam ansamblu pentru strălucire

Un balsam complet de strălucire și netezire pentru părul blond platinat. Balsamul și uleiul lui John Frieda revigorează firul de păr fără a încărca. Extracția de lavandă și floare de crocus se îmbunătățesc și întăresc structura firului de păr, ceea ce îl face mai puternic și strălucitor. Formulă complet bazată pe shiitake oferă părului un tratament nutritiv pentru a întări și hidrata puteți pentru a preveni pierderea umidității și a oferi protecție împotriva vopsea.

Spray de protecție pentru vopsire

Sprayul de protecție pentru vopsire de la John Frieda poate preveni până la 92% decolorarea strandurilor blonde cauzate de soare, clor sau alți agenți externi. Acesta conține un complex de protecție UV și anti-poluare care previn colorarea și degredarea vopselei. De asemenea, protejează scalpul de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și reglează umiditatea. Acest produs de îngrijire profesională poate fi aplicat ori de câte ori părul este expus condițiilor agresive și este recomandat pentru părul blond vopsit.

Pieptene cu cheratină și bambus

Ultimul dar nu cel din urmă este peria cu cheratină și bambus, o perie deosebită concepută pentru a curăța părul blând, fin și vopsit. Acest peria din bambus se îmbină cu părul pentru a asigura strălucire, netezire și volum până la rădăcina firului de păr. De asemenea, peria conține cheratină naturală, care este absorbite în piele pentru a hrani scalpul și a întări firul de păr. Se recomandă utilizarea periei de două ori pe săptămână pentru cea mai bună protectie și rezultate optime.

Așadar, de la șamponul anti-albire la peria pentru tratare cu cheratină și bambus, John Frieda Sheer Blonde oferă diversitate și îngrijire prof