Este cunoscut faptul că luni reci de iarnă sunt o greutate mare pentru îngrijirea luată chiar și de păr. Nu aveți nevoie să aibă cunoștințe specialistic pe această temă să știe că, pentru că fiecare femeie observă slăbirea părului după iarnă. Înainte de a, vă urez bun venit de primăvară, ar trebui să petreacă un pic mai mult timp pe de îngrijire a părului. Să ne prezintă cele mai frecvente probleme avem de a face cu soluții de iarnă și după posibilele solutii pentru ele.

Păr gras și păr slăbire

Congelarea vântului face chiar și cele mai dure hater de capace le poartă. Din păcate, fluctuațiile de temperatură și a pielii supraîncălzită sub materialul poate fi provocat dezordine in glande sebacee, care evacueaza excesul de sebum. păr unsuros și să slăbească nevoie hrănitoare pacientului. Normalizarea sebacee ale glandelor are nevoie de timp, și poate fi susținută de exfolieri ale scalpului (de exemplu acasă realizate cu zahăr). Ar trebui să se limiteze spălare a părului, pentru că de multe ori mai curata poate chiar si mai perturba glandele sebacee funcționează.

Despicarea varfurilor

Hair se termină după iarnă sunt, de obicei, în formă teribil, în principal, din cauza daune mecanice (fulare, jachete, sepci). cuticulele păr cresc, și ca efect se termină divizat și sunt foarte fragile. Soluția cea mai înțeleaptă, mai ales pentru capete foarte deteriorate este o vizită la salon de coafură și tăindu-le. Starea capete poate fi, de asemenea, îmbunătățită prin îngrijirea corespunzătoare a părului potrivit cu nevoile de păr. Este demn de a încerca produse cosmetice cu ceramide, care cresc tenacitatea de celule, puteți încerca, de asemenea, măști de păr foarte concentrate, care sunt foarte hrănitoare.

Creșterea pierderii părului

Exacerbeze de cadere a parului dupa iarna este un proces natural, deși poate părea că în timpul primăverii pierdem cantități mult mai mari de păr. Pierderea parului de sezon este un proces care, de obicei durează aproximativ câteva săptămâni. Tu nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că, deoarece pierderea parului se va opri după acest timp. Cel mai important este să nu intre în panică și doar să aștepte afară. S-ar putea îmbogăți dieta dumneavoastră după iarnă, care în timpul lunilor mai reci este slabă și monoton. Furnizarea de corp cu nutrienți va consolida, regenera si hrani parul.