Subțiri, peticite, cu formă ciudată, prea groase, stufoase… Există multe probleme cu părul sprâncenelor. Și ale tale sunt departe de a fi perfecte? Invidiezi bloggerițele de frumusețe și fetele de pe Insta și te întrebi cum își fac arcurile să arate atât de uimitoare și bine conturate? Hai să îți dezvăluim secretul lor: cele mai multe își laminează sprâncenele acasă! Citește mai multe despre un remarcabil kit de laminare a sprâncenelor acasă, Nanobrow Lamination Kit – ce îl face să fie noul tău must-have?

Laminare perfectă a sprâncenelor, Nanobrow Lamination Kit

Visezi la sprâncene perfect conturate, impecabile, care să pară mereu îngrijite și periate cu precizie? Ia problema în propriile mâini și fă-ți sprâncene laminate acasă! Acest lucru nu este deloc dificil dacă ai un set bun de laminare pentru sprâncene – unul de mare succes precum Nanobrow Lamination Kit! Cu ajutorul acestuia, îți poți stiliza singură sprâncenele efectuând laminarea sprâncenelor cu ușurință și rapiditate. Acest tratament de înfrumusețare constă în pieptănarea firelor de păr în poziția dorită și fixarea lor cu soluțiile potrivite – sprâncenele au o formă nouă pe care o păstrează pentru mult timp. Cel mai bun kit de laminare a sprâncenelor îți va permite să te bucuri de sprâncene fără cusur timp de chiar două luni! Gândește-te cât de minunat ar fi să ai sprâncene care nu au nevoie de umplere cu săptămânile! Nanobrow Lamination Kit va garanta confortul și ușurința utilizării, deoarece este un kit de laminare a sprâncenelor profesional pentru laminarea acasă.

Kit de laminare a sprâncenelor acasă – Nanobrow Lamination Kit

În ceea ce privește înfățișarea, nu te mulțumești niciodată cu puțin și te bazezi întotdeauna pe cele mai bune rezultate care să dureze cât mai mult timp posibil? Atunci Nanobrow Lamination Kit este făcut pentru tine! Este cel mai bun kit de laminare a sprâncenelor acasă, deoarece are toate preparatele și accesoriile necesare pentru ca tratamentul să decurgă fără probleme. Este un set pentru sprâncene ușor de folosit și care are un preț excelent. Îți va plăcea pentru designul încântător și calitatea superioară. Flacoanele igienice împiedică bacteriile să pătrundă în interior. Produsele de lungă durată sunt suficiente pentru aproximativ 10 laminări. Datorită Nanobrow Lamination Kit, ești la doar 3 pași și 20 de minute distanță de a obține sprâncene de vis: perfect conturate, periate, îngrijite. După laminarea sprâncenelor, acestea au un aspect mai gros, mai plin și mai elegant.

Tot ce ai nevoie pentru laminarea sprâncenelor – Nanobrow Lamination Kit

Mai multe informații se găsesc pe nanobrow.ro. Accesează site-ul și vezi cât de simplă poate fi laminarea sprâncenelor

Cum să laminăm sprâncenele acasă? Cu Nanobrow, este ușor!

Instrucțiunile de utilizare explicate în detaliu și în întregime te vor ghida pe parcursul procesului. Cu ajutorul sticluțelor numerotate, laminarea sprâncenelor acasă nu va da niciodată greș. Nu ai nevoie de film osmotic sau de alte instrumente suplimentare, deoarece Nanobrow Lamination Kit le are pe toate! Ce presupune tratamentul?

Iată un ghid care te va conduce pas cu pas în procesul de laminare a sprâncenelor acasă:

  • PASUL 1. Pregătește-ți sprâncenele înainte de laminare: acestea trebuie să fie uscate și degresate, așa că folosește o apă micelară (Nanobrow are una foarte bună în stoc), îndepărtând machiajul și curățând cu grijă firele de păr. Lasă pielea să se usuce sau șterge-o cu un prosop.
  • PASUL 2. Acum folosește Nanobrow Lamination Kit. Setul conține adeziv. Aplică-l pe firele de păr cu ajutorul unei pensule și așteaptă 30 de secunde.
  • PASUL 3. Este timpul să aplici un produs de lifting; recipientul este etichetat STEP1. Tamponează-l pe firele de păr, stilizându-le și perie-le în poziția dorită. Îndepărtează-l cu o dischetă de bumbac uscată după 5-8 minute.
  • PASUL 4. Și acum este timpul să aplici ultimul preparat din kit (STEP2). Tamponează-l pe sprâncene și continuă să le perii și să le stilizezi pentru a le menține forma dorită. Se îndepărtează cu o dischetă de bumbac ușor umedă după 5-8 minute.

Mai piaptănă sprâncenele încă o dată pentru a le menține poziția și forma dorită. Bine lucrat! Tocmai ai realizat prima laminare a sprâncenelor acasă!

Nanobrow, recenzii pentru setul de laminare a sprâncenelor

Kitul de laminare a sprâncenelor profesional Nanobrow primește recenzii entuziaste: aceasta este o informație valoroasă pentru cei care caută cel mai bun kit de laminare a sprâncenelor. Cumpărătorii apreciază Nanobrow Lamination Kit pentru rezultatele excelente care rezistă pe sprâncene până la 6 săptămâni și pentru raportul calitate-preț: un singur kit este suficient pentru 10 laminări, ceea ce se înseamnă că vei avea sprâncene impecabile timp de peste un an. Trebuie doar să faci tratamentul în mod regulat – ori de câte ori observi că sprâncenele tale au nevoie din nou de laminare. Nu trebuie să pierzi timpul sunând la salon pentru a cere programări! Fă-o tu însăți – folosește setul de laminare a sprâncenelor, special conceput și ușor de utilizat, care îți va economisi timp și bani!