Măști de foaie sunt măști faciale în formă de foi, care sunt aplicate pe față. Aceștia câștigă tot mai multă popularitate și a călătorit pe piața europeană din Asia. Intensa hranire fata poate avea o formă de foi gata îmbibate cu substanțe active, dar în ultimul timp de piață a fost introdus de măști de foi în … comprimate!

Magazine începe să fie plin de măști de foi. Ei devin tot mai popular, deoarece aplicarea lor este mai puțin problematică decât masca de fata standard de. Tu nu trebuie să stoarce nimic, întins pe toată fața, mizeria degetele și să se ocupe cu clătire dificilă. Tot ce trebuie să faceți este să luați o foaie de celuloză înmuiată în substanțe active din plic, se desfășoară și se aplică pe față. găuri corespunzătoare pentru ochi, buze și nas asigura funcționalitatea măștii. Vă puteți imagina ceva mai inovatoare?

Puteți. Producătorii de produse cosmetice din Asia dovedit că, prin introducerea de noi masca foaie orientale, adică măști faciale în tablete. Acest secret asiatic misterios nu este nimic altceva decât masca foaie comprimată într-o formă de tablete, care de această dată trebuie să soak în substanțe noi. Într-un pahar pregătesc una dintre esențe propuse:

  • esență de bază (15 ml de apă aloe vera esential sau tonic gata),
  • esență îmbogățit (10 ml de aloe vera apă esențială și 5 ml de hialuronic gel)
  • esență suplimentară (10 ml de aloe vera apa esential, gel hialuronic 5 ml și 5 picături de ser facial),
  • esență lapte ( 15 ml de capră naturale, soia sau lapte de vacă).

Desigur, propus de esențe producător sunt doar exemple de se amestecă pentru înmuiere masca celuloza. Masca foaie poate fi înmuiate în funcție de nevoile dumneavoastră cu produse și extracte vegetale, care ti se potrivesc cel mai bine. Amintiți-vă doar că valoarea lor nu poate fi mai mare decât 15 ml, deoarece aceasta este cantitatea recomandată pentru masca foaie. Cum să-l pregătească?

Măști în tablete necesită un preparat diferit pic decât masca foaie standard de. În acest caz, masca arata ca tableta, așa că puneți-l în sticlă cu 15 ml de esență aleasă. Masca începe să absoarbă substanța imediat și se extinde volumul său. Într-o chestiune de câteva minute, întreaga esență este absorbită și masca foaie poate fi ușor desface și aplicat pe față, nu uitați să apăsați masca pe față astfel încât acesta a fost plasat în mod egal.