Primavara este un moment de noutati cosmetice de multe branduri. de brand Sweadish, Gosh, a decis să surprindă fanii lor cu mai multe noi make-up cosmetice, i.a. palete fardurilor, rujuri mate, lacurile de unghii, vitamina buze-luciu si rimel. Cele mai noi produse de la Gosh sunt în sus și vin produse din 2016 de primăvară!

Twist-Up Matt Buze

In primavara acestui an Gosh este în mare parte aproximativ patru noi culori ale ruj mat subtil. Twist-Up Matt Buze de la Gosh are finisaj sateen și proprietăți asigurând hidratează de lungă durată. Matt ruj cu extract de papaya si flori de orhidee au avut 10 nuanțe de până acum, dar acum există patru noi nuanțe pe care le vor alătura: 49 Bare ‘N beauiful, 51 de Boemia, 69 Nud Rose și 70 Vintage roz. Matt, subtil și nuanțe naturale sunt un izvor trebuie să fie.

Velvet Matt Nails

Șase nuanțe de lac de unghii în noua catifea linie Matt Unghiile sunt inca o alta noutate de la Gosh. Catifea mat de unghii cu textura de lustruit sateen și finisaj pastel sunt un lucru care va funcționa perfect în primăvară. De lungă durată, uscare rapidă și (datorită periei largi), lacurile de unghii vor fi disponibile în șase culori ușor în aplicare: 826 catifea alba, 827 de Boemia, 828 Vintage Blush, 829 zahăr roz, 830 Albastru Cloud și 831 Spring Light.

Eye Shadow Cvartetul Repornește

Cu primăvara viitoare, Gosh extinde oferta cu doua noi palete Cvartetul repornire. Frumos mat și subtile nuanțe o palete cuaternar cu pulbere sunt foarte pigmentat, ușor de utilizat și într-adevăr de lungă durată. Eye Shadow Cvartetul Relansați sunt disponibile în două culori noi:. 05 Nud Rose și 06 Nisip Nud

Big Mascara cu caractere aldine

Cel mai nou rimel din Gosh are o formulă de cremă cu culoare neagră expresiv (10 Negru), care dă definiție genelor. Pentru aplicarea acestei rimel rezistent la apa avem perie mare, , care combina parul lung si scurt pentru genele groase și spectaculoase.

Multi Vitamin Gloss

Vitamina buze-luciu Multi Vitamina Gloss este o linie de iubit de femei. Gosh a decis să surprindă fanii cu nouă nuanță de primăvară al acestui produs. Buze-glose în această linie are un nou netezirea și emoliere buze-luciu intr-o nuanta Sheer 02 de migdale.