Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil a câștigat titlul de produs preferat de îngrijire facială a celebrităților. Evident, nu numai celebritățile de pe Internet au privilegiul de a-l folosi! Nanoil Retinol Face Serum este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, indiferent de vârstă. Este suficient să-l aplicați o lună pentru a obține tenul impecabil la care ați visat întotdeauna. Sunteți pregătite pentru o îngrijire revoluționară a pielii?

Retinolul – cunoscut drept unul dintre cei mai buni agenți de îmbunătățire a condiției pielii care REDUCE ASPECTUL RIDURILOR. În jurul vârstei de 40 de ani, femeile încep să aprecieze retinolul, însă, nu este o idee bună să așteptăm atât de mult pentru a-l introduce în ritualul zilnic de înfrumusețare și a ne bucura de gama sa largă de beneficii.

Scopul acțiunii retinolului (cunoscut și ca vitamina A) nu este doar de a elimina semnele de îmbătrânire. Alte beneficii ale retinolului includ: reînnoirea epidermei, îmbunătățirea aspectului pielii, reducerea imperfecțiunilor și combaterea acneei. Experții recomandă utilzarea retinolului de la o vârstă timpurie pentru a menține aspectul tânăr al pielii și pentru a întârzia procesele de îmbătrânire.

Încetinirea procesului de apariție a ridurilor este, de fapt, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă ajuta pielea să-și mențină tinerețea. Pentru a reuși, aveți nevoie de un SER FACIAL EFICIENT PE BAZĂ DE RETINOL. În prezent, Nanoil pare a fi cel mai bine evaluat ser facial pe bază de retinol. Aflați cum acționează și de ce este cel mai bine evaluat de utilizatoare.

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | descrierea produsului + ingrediente

Nu se poate nega că Nanoil Retinol Face Serum conține ingrediente de cea mai bună calitate. Se absoarbe ușor și are o listă de ingrediente scurtă. Un alt avantaj este că serul facial Nanoil este disponibil într-o capacitate mai mare decât majoritatea produselor similare de îngrijire a pielii, ceea ce înseamnă că este suficient pentru o perioadă mai mare de timp decât majoritatea serurilor faciale. În plus, serul facial este complet sigur pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul reactiv și cuperozic. Mai mult decât atât, Nanoil Retinol Face Serum poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara. Mențiune: dacă aplicați orice ser facial pe bază de retinol dimineața, trebuie să aplicați și un produs cu factor de protecție solară SPF 30.

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | substanțe active

Retinol palmitat – o altă denumire a vitaminei A. Facilitează procesele de reînnore celulară, întârzie procesul de îmbătrânire și participă în procesul de sinteză a colagenului. Aceasta este cea mai sigură formă de vitamina A care nu provoacă iritații la nivelul pielii. În plus, retinolul palmitat poate întineri și ilumina pielea. Utilizată cu regularitate, această formă de vitamina A lasă pielea suplă, făcând fibrele de colagen mai puternice.

Propandiol – un conservant sigur și natural, care este și o substanță hidratantă cu eficiență ridicată. În plus, intensifică eficacitatea celorlalte substanțe active incluse în ser.

Extract de rădăcină de Boerhavia Diffusa – un extract pe bază de plante cu proprietăți antioxidative. Întinerește și revitalizează pielea. În plus, acest extract combate radicalii liberi. Un alt aspect interesant este că denumirea alternativă a extractului de rădăcină Boerhavia Diffusa este punarnava, care înseamnă ”iarăși nou” și se referă la puterea plantei de a revigora și întineri.

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | beneficii

  • REDUCEREA RIDURILOR
  • EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
  • EFECT DE LIFTING FACIAL
  • TEN NETED
  • CURĂȚARE ȘI DETOXIFIERE PROFUNDĂ
  • ÎNDEPĂRTAREA CELULELOR MOARTE ALE PIELII
  • REÎNNOIRE CELULARĂ
  • HIDRATARE PROFUNDĂ
  • ÎMBUNĂTĂȚIREA DENSITĂȚII PIELII
  • ILUMINAREA PIELII

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | instrucțiuni de folosire

Serul este recomandat pentru îngrijirea de noapte. Distribuiți câteva picături de ser pe tenul curat și în zona gâtului și decolteului, evitând zona ochilor. Dimineața, aplicați un produs cu factor ridicat de protecție solară.

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | accesibilitate + de unde poate fi cumpărat

Nanoil Retinol Face Serum poate fi cumpărat online, de ex. de pe website-ul oficial Nanoil- www.nanoil.ro. În afară de gama de seruri faciale, Nanoil oferă și uleiuri naturale de înfrumusețare a pielii și părului. Serul facial pe bază de retinol poate fi aplicat împreună cu alte produse (de ex. ulei natural sau ser facial).

Serul facial pe bază de retinol lansat de Nanoil | opiniile utilizatoarelor

Fără îndoială, acesta este unul dintre cele mai bine vândute produse de frumusețe care primește numeroase recenzii pozitive din partea utilizatoarelor. Este un ser facial rentabil, comercializat într-un recipient de 50 ml. Marea majoritate a femeilor susțin că ar recomanda Nanoil Retinol Face Serum prietenelor. Efectele pe care majoritatea utilizatoarelor le observă includ ten neted, fără riduri sau imperfecțiuni.

Aveți încredere în vitamina A combinată cu componente derivate din natură. Alegeți cel mai bun ser facial pe bază de retinol. Alegeți Nanoil.