Credeți că obținerea unei coafuri perfecte în mai puțin de 5 minute este imposibilă? Ei bine, probabil că nu ați auzit de noul spray Nanoil care transformă perierea și stilizarea obișnuite într-o adevărată plăcere. O plăcere care necesită doar câteva minute din timpul vostru. Cum este posibil?

Spray de stilizare a părului de la Nanoil

Pe pagina Nanoil, în secțiunea ”stilizarea părului”, au apărut trei produse complet noi. Acestea sunt spray-uri cu consistență ușoară și simplu de folosit, concepute pentru facilitarea coafării, făcând procesul mai scurt, mai eficient și mai sigur pentru păr.

Aceste noi produse sunt:

  • un spray de protecție termică Nanoil
  • un spray de volumizare Nanoil
  • un spray de îmbunătățire a stilizării Nanoil

Toate produsele sunt disponibile în magazinul oficial Nanoil nanoil.ro. Acest articol, însă, se va concentra doar pe ultimul produs.

Nanoil Hair Styling Spray: Cui îi este destinat acest produs?

Unul dintre cele mai universale spray-uri Nanoil este cel care vizează stilizarea fără efort. Conceput pentru persoanele cu păr electrizat, predispus la efectul static și dificil de stilizat. Dacă și voi întâmpinați probleme în timpul coafării sau stilizării zilnice din cauza șuvițelor indisciplinate, care nu mențin coafura, atunci Nanoil Hair Styling Spray este produsul potrivit pentru voi. Există câteva motive pentru care merită să încercați acest produs și iată care sunt acestea.

Pentru stilizarea și îngrijirea părului

Caracteristica pentru care spray-ul de stilizare a părului Nanoil iese în evidență este formula impresionantă. În recipient, nu veți găsi nimic care îngreunează sau lipsește părul de umiditate, ceea ce – din păcate – este tipic pentru majoritatea produselor de stilizare disponibile în magazine. În schimb, veți găsi vitamine (in special provitamina B5) și ulei de ricin în formă ușoară. Datorită acestor ingrediente, Nanoil Hair Styling Spray nu doar facilitează semnificativ și accelerează procesul de stilizare, dar și îngrijește părul în fiecare zi.

hair styling spray nanoil

Cum acționează spray-ul de stilizare a părului Nanoil?

Aceasta este o formulă cu beneficii multiple pe care utilizatoarele o apreciază pentru calitățile sale remarcabile. Dacă aveți părul rebel, aspru și predispus la electrizare, Nanoil Hair Styling Spay este ideal deoarece:

  • accelerează uscarea părului după duș
  • netezește și oferă rezistență părului
  • reduce electrizarea și efectul static
  • vă permite să periați părul fără să-l trageți
  • lasă părul strălucitor și incredibil de mătăsos
  • mărește rezistența coafurii


Puteți obține toate acestea folosind un singur produs de păr! Nu e de mirare că spray-ul de stilizare Nanoil este una dintre alegerile de top nu doar ale femeilor, ci și ale coafezelor și stiliștilor.

Stilizare de 5 minute a părului

Cât timp durează stilizarea părului cu Nanoil Hair Styling Spray? Doar 5 minute sau chiar mai puțin. Produsul trebuie pulverizat în păr pentru a obține aspectul și forma dorită – indiferent dacă aparatul folosit este uscătorul, placa sau ondulatorul de păr. Un avantaj imens al tuturor spray-urilor de păr Nanoil este faptul ca pot fi folosite pe părul uscat cu prosopul, dar și pe părul uscat atunci când doriți să-l neteziți în timpul zilei.

Alegeți Nanoil Hair Styling Spray și convingeți-vă singure că aranjarea părului în coafuri uimitoare acasă nu trebuie să vă ia o eternitate!