Părul liber arata frumos in timpul zilei, dar noaptea acestea sunt supuse deteriorări mecanice, cauzate de ex apăsând pe păr, frecarea fripturile împotriva foilor, trăgând și incurcarea de păr. Problema se poate agrava dacă vom merge la culcare cu parul ud sau umed. Este ușor de atunci de a deteriora sau rupe parul si ei sunt mai predispuse la părți se încheie. Ce se poate face cu parul pentru noapte? Cum de a dormi pentru a nu deteriora parul? Ar trebui să ne ac sus parul peste noapte?

Accesorii pentru fixare în sus păr

Alegerea accesoriilor, care ar funcționa pe parul nostru este un loc de muncă dificilă. Coafura ar trebui să fie delicată, nu prea strâmt și la fel de sigur pentru păr cât este posibil. Pentru a face acest lucru avem nevoie de accesorii potrivite.

Nu-l folosiți:banda de cauciuc, bandă elastică foarte subțire, bandă elastică, cu elemente metalice, agrafe
Cel mai bun va fi: bandă moale, fără cusătură de exemplu, banda de buclate, scrunchy clasic,
puteți utiliza, de asemenea, cele, dar ar putea fi inconfortabil:
mai mici sau mai mari de par slide
accesorii lucrate manual: tragator de șosete, ciorap genunchi sau colantii, bucata de material de bumbac, mătase/bandă sateen.

Coafuri pentru timp de noapte

În Internet putem găsi o mulțime de coafuri fantezie postate de bloggeri. Coafurile, care presupun pentru a se asigura bucle frumoase sau de a ușura stilizare. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, aceste coafuri sunt extrem de daunatoare parului. Ar trebui să parieze pe soluțiile clasice.

  • Plait – clasic peste noapte coafura, care mamele noastre plait pentru noi, când eram copii. Un singur plait scăzut protejează părul încurcarea și trăgând, ușurința pieptănare și după slăbirea dă valuri subtile. Două împletiturile va da un efect de păr încrețit.
  • Coada de cal – o soluție bună (nu numai pentru parul lung) este de a lega părul într-o coadă de cal scăzut. Aceasta este o coafura de lumina, care va proteja parul peste noapte.
  • Buclă mică – dacă doriți să vă protejați părul de pe părți se termină la fel de bine, apoi în loc de coadă de cal mai bine ar fi mică buclă. buclă mică nu este nimic altceva în coadă de cal, apoi scăzut fără capete slabesc.
  • Bun – cea mai buna coafura de noapte este bun, protejat cu un scrunchy moale. Ar trebui să prins sus (pe partea de sus a capului ar fi cel mai bine). Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți să nu cravată părul prea strâmt și lăsați-le un pic de spațiu.