Tendințe în make-up și schimbarea de moda foarte repede. In fiecare sezon suntem surprinși de idei noi de designeri si make-up artisti de branduri de renume mondial. In ultimul sezon tendinta de top a fost un bob de tăiat coafura și în primăvara viitoare vom face tatuaje de păr! Ce este parul tatuaj despre? De unde această tendință provin de la?

Mai mult, ne temem de noi tendințe, pentru că ele ne pot surprinde într-un mod pozitiv sau negativ, așa că nu știm niciodată ce să se aștepte. De data aceasta, admitem că noua tendință de coafura cu tatuaj este destul de minunat! Există mai degrabă nu este o singură persoană, care nu ar dori tatuaje de par. Doar căutare prin Instagram, în cazul în care acest lucru reguli de tendință, de tip #hairtattoo și a vedea pentru tine daca place sau nu.

Ce este parul tatuaj despre toate? Nu este nimic altceva decât tatuaj făcut din păr. stilistul taie parul in zona ales a capului și creează un model în acest domeniu, cu un aparat de ras. Cea mai populară parte a capului care urmează să fie ras este chiar deasupra gâtului, din lobul jos. Sunt create modele foarte complicate. În mass-media sociale pe care le putem gasi motive de flori, geometrie, orientale si chiar tribale. Alegerea domeniilor și a modelelor este foarte largă.

Tatuajele de par se referă la moda pentru bărbați din anii 90 sau pauza de mileniu, atunci când modelele de ras in parul scurt de baieti era de top trend. Astăzi, această tendință vine din spate, de două ori mai puternic, deoarece tatuaje de par sunt acum mai frecvent observate în rândul femeilor și nu mai sunt rezervate pentru bărbați. În plus, în păr patters ras, la fel ca și în cazul părului tatuaj sunt mai elegant, sofisticat și complicat.

Tatuajele de par sunt soluții foarte interesante pentru fete cu parul lung – se schimbă coafura plictisitoare în opera de artă, frumos expune gât atunci când părul sunt legate și, în plus este ușor de ascuns, pentru că tot ce ai nevoie pentru a face este de a lasa parul jos. exceptionalacalitate a acestei tendințe este aspectul minunat și că este doar temporar (după un anumit timp parul va creste din nou).