TEAOLOGY este o marcă italiană, produse cosmetice care se bazează pe un sistem avansat formule nutritive cu esenta de ceai. Acest lucru cosmetice au fost lansate de Selcos și TEAOLOGY pot fi cumpărate numai la Douglas Parfumerie, deci nu este încă disponibil pe piața noastră. De unde inovația TEAOLOGY provin de la?

Inspirație pentru a crea aceste produse au fost cercetări asupra proprietăților variațiilor de ceai cele mai apreciate, care a indicat că esența ceai poate rezolva în mod eficient problemele de îngrijire a pielii. Selectate din mii de ceaiuri, adunate de mână și supuse celei mai avansate tehnologic de prelucrare a marca TEAOLOGY au ingrediente cu antioxidante si anti-age proprietăți active, și într-adevăr puternice. mod unic de extracție face produse cosmetice de la acest brand bogat în sursa de ingrediente active, ceai, cum ar fi:

  • catechinele (antioxidanți puternici),
  • galat epigallocatechin (polifenol vegetală cu proprietăți de întinerire),
  • vitamina C (antioxidant de protecție de sprijin),
  • vitaminele A, B, E, K (consolidarea complex de vitamine),
  • cofeină (ingredient stimularea celulelor metabolismului),
  • teobromină (ingredient de stimulare a metabolismului și arderea),
  • tanin (tanin vegetal cu proprietăți anti-inflamatorii),
  • minerale , care regenerează și hrănesc (ia de potasiu, fluor, zinc, magneziu, mangan)

Ar trebui să dedice un moment pentru a vorbi despre produse cosmetice, vom găsi într-o ofertă de TEAOLOGY. Bogate în ingrediente active, extrase din ceai și produse nutritive în mod excepțional eficiente, cu un parfum creat pe o bază de mix selectat de arome -., Care este un domeniu de marcă italiană

Produse cu titlu de exemplu:

TEAOLOGY, ceai alb Miracle picături & ndash; frumusete elixir, adică fundație evidențiind cu consistență mătăsoasă, oferind ingrijire a fetei complexe: umiditate, elasticitate și regenerare. Este un ser cu pipetă pe baza unui ceai alb esență bogat în peptide.

TEAOLOGY, ceai alb Miracle Cream & ndash; crema de reintinerire pentru fata si gat cu o formulă cu extract de ceai alb, îmbogățit cu vitamine. Crema are proprietati de regenerare, dar, de asemenea, stimulează sinteza de colagen și stimulează metabolismul celulelor oferind pielii cu frumusețea și tinerețea.

TEAOLOGY, ceai alb infuzie Miracle Masca & ndash; masca de fata îmbibată cu ingrediente active valoroase cu extract de ceai alb. Dedicat pentru o îngrijire a pielii într-o zonă de ochi. Tratamentul are proprietati de regenerare, intinereste, reduc umflăturile și reîmprospătează.

TEAOLOGY, floare de ceai Gentle Make-up Remover Express & ndash; blând make-up pentru îndepărtarea (de asemenea, pentru ochi si buze) cu extract de ceai negru îmbogățit cu ingrediente active și mușețelului albăstrea. Acesta oferă Cleanse perfectă a unui ten sensibil.

TEAOLOGY, Jasmine Tea Detox Facial Scrub & ndash; ultra-evidențiați într-un minut, datorită curățare exfoliant cu extract de ceai de iasomie si microcristale de zahar. Aceasta indică curățare, revitalizare, evidențierea și strângere proprietăți.