Yoskine este un brand cosmetic în valoare de producător de lux Dax Cosmetics. Concentrat pe fata, tratamente plic, sunt această noutate de primăvară, care a fost creat într-o colaborare cu laboratoarele de cosmetice japoneze – Rohto Pharmaceuticals. De unde inovatia trei masca de somn de la Yoskine provin de la?

Yoskine In-Yo Technology a lansat trei noi produse, adică tratamente faciale mai multe trepte într-un one-off plicuri. Tehnologia produselor cosmetice Yoskine se bazează pe două forțe contrabalansare la care se referă numele liniei lui. In-Yo este un echivalent de japoneză Yin și Yang filozofie, care a fost sursa de inspiratie pentru oamenii de știință care cooperează în a face Yoskine.

In-yo, adică forțele contrabalansare

Revoluționar combinație de detoxifiere intercelular și proprietăți de întinerire în Yoskine In-yo Technology oferă efecte surprinzătoare, de exemplu strălucire tineresc, curata, aplatizare ridurile și prospețimea naturală. concentrație adecvată a ingredientelor active și reteta de lux a rezultat cu crearea de masca de fata, cu posibilitatea de a controla timpul de aplicare, prin observarea culorii masca.

  • In’Detox; detoxifiere bazat pe un alfa-glukenie, adică naturală a celulelor Cleanse pielii; ofera durata de viata mai lunga de celule si le simulează la o absorbție mai eficientă a ingredientelor nutritive din cosmetice.
  • Yo’Active & ndash;. de wellness, care furnizează celulele pielii cu ingrediente active; asigură un efect de intinerire puternic.

Linie de tratamente în plicuri Yoskine

Alimetatie profesională în plicuri, inspirat de tratamente japoneze in ingrijirea pielii de zi cu zi este o abordare în mai multe etape și de lux față de întinerire a pielii. Yoskine a introdus trei măști de față, care se ocupă cu diverse probleme ale pielii și au diferite rețete, dar toate sunt extrem de eficiente.

Yoskine Kirei Lifting & ndash; suplimentar mai lin în trei etape; în week-end, tratamentul de intinerire rapida, care contine trei masti de somn pentru aplicare vineri, sâmbătă și duminică seara.

Yoskine Classic Lift Peptide & ndash; umplerea ridurilor adânci în două etape; de ridicare de platină, adică de la un tratament pentru frecat de safir și de schimbare a culorii masca peptida feței pentru a umple ridurile.

Yoskine Asayake Pure & ndash; Cleanse profundă a porilor în două etape; termo-curățare tratament vulcanic, care curăță porii și mattes pielii, datorită zeolitul peeling si masca de fata negru cu lava.