Cum sa scapi de celulita?

Celulita este un coșmar al multor femei. Apare în hipoderm și duce la umflarea si fibroza. Putem să-l recunoaștem după dimpling piele subcutanată și nodularity. Celulita este creat din cauza problemelor cu alimentarii cu sange a tesutului adipos (subcutanat), și este o problemă comună pentru femeile însărcinate și persoanele care se ocupă de excesul de greutate. De obicei, este prezent pe coapse, hunkers și arme. Cum de a scăpa de ea? Aveți nevoie pentru a controla greutatea corpului, să fie activi fizic, mănâncă sănătos, utilizarea tonifiere cosmetice, luati suplimente alimentare si se angajeaza tratamente cosmetice si dermatologice. Medicul ar trebui să verifice nivelul zahărului și hormoni. Cosmetolog, pe de altă parte, se poate recomanda urmatoarele tratamente:. Cu laser, masaj, ultrasunete, terapia cu radiație de căldură sau de răcire în infraroșu

Cum de a elimina parul de pe corp redundant?

Părul corporal redundant sunt încă o altă preocupare a femeilor. Din fericire, există câteva modalități pentru pielea netedă. Printre multe vom enumera: creme de corp, aparate de ras de unică folosință, ceară, pentru îndepărtarea părului și cu laser. În ce fel veți alege depinde de starea pielii, cât de mult bani pe care doriți să cheltuiți pe ea și cât de mult timp aveți. În timpul îndepărtării părului pot apărea diverse probleme: iritatii ale pielii, alergii cu privire la ingredientele creme „, deteriorarea epidermei și a părului încarnat. Puteti evita toate cele prin care se aplică câteva sfaturi. Înainte de îndepărtarea părului face frecarea corp și imediat după utilizare; calmant și hidratant cosmetice.

Cum de a vindeca extinde vasele de sânge?

Lărgire vase de sânge (viță de vie de păianjen) sunt o altă problemă doamnelor. Ele apar pe picioare și față și este o preocupare cea mai mare parte a persoanelor cu pielea subțire și sensibilă a feței. Cauzelor de viță de vie de paianjen putem califica: sarcina, obezitatea, purtarea de haine strâmte sau pantofi cu toc, de lucru legate de ședință pe termen lung sau în picioare. Soluție foarte eficientă pentru această problemă este sportul, poartă pantofi confortabil și, în cazuri foarte extreme – procedura chirurgicala, care nu ar trebui să fie făcut în timpul verii, din cauza riscului de iritatii ale pielii. În plus, puteți lua suplimente alimentare.