Ai o fata rotunda? Sau poate că fața ta arată un pic grăsuț și doriți să-l optic subțire în jos? Bine gândite și realizate de make-up se poate schimba în întregime fața. întinerire observabil va aduce capacul imperfecțiune, și asta nu e tot. Cum sa faci un slim jos make-up?

1 Să investească în două nuanțe de fond de ten

slăbire profesionale make-up necesită o cantitate mai mare de produse cosmetice decât în mod obișnuit. Merită să vă dota cu două fundații – în primul rând despre un ton mai luminos decât tenul nostru, iar celalalt despre un ton mai întunecat decât prima. De ce două fundații? Aceasta va permite manipularea umbra pe fata noastra. fundație se aplică pe mai strălucitoare întreaga față și cea mai închisă doar pe zonele pe care doriți să subțire în jos, cum ar fi nasul, laturile frunte și falca.

2 Contur cu pulbere sau bronzing autobronzant

Bronzare pulbere sau autobronzant într-o nuanță dreapta sunt prieteni de coajă de slăbire make-up. În mod corespunzător autobronzant aplicată este cel mai bun lucru pentru a slim jos oval feței. Ce ar trebui să vă amintiți? cosmetice conturare se aplică întotdeauna în mișcarea oblică, deoarece mișcare pe orizontală se poate lărgi feței. efect subțire în jos optic permite autobronzant aplicat sub pomeți. Cu toate acestea, fata va arata optic mai mult dacă vom întuneca fața pe laturile sale (părțile de frunte și jawline).

3 Să învețe să folosească în mod rezonabil Marcatorul

Nu numai ca poate subțire în jos pe fața bedimming. În principiu, în slăbire make-up highlighting nu este de dorit, cu toate acestea, aplicarea abil poate spori efectul corectării ovalului feței. Marcatorul subtile se aplică întotdeauna la fața locului de la fața locului, în zonele, pe care doriți să stai afară, de exemplu de mijloc și un vârf al nasului, părți ale feței în apropierea templelor, Cupids arcul, mijlocul de bărbie și centrul frunții (adică zona centrală a feței).

4 Nu uita in mod natural roz despre feței

finisaj perfect pentru fiecare slăbire make-up este blusher, care se va adăuga unele aspect tridimensional. Aplica blusher cu o perie moale, cu peri teșite. În cazul în care se aplică? Cel mai bine este de a pune fard de obraz în zonele feței în interiorul pomeții, adică mijlocul fiecărui obraz.

Cel mai important sfat!

Nu uitați să amestec toate produsele cosmetice pentru a le inter-amestec cu pielea și pentru a le face se amestecă între ele, pentru un efect mai natural al conturului și evidențiați.