Credeți că repararea părului deteriorat este o sarcină dificilă? Doar jumătate dintre femei au această opinie. Din păcate, majoritatea renunță chiar la începutul oricărui tratament de păr și preferă să facă o schimbare dramatică, adică să se tundă scurt. Nu trebuie să fie și povestea voastră! Dacă aveți părul deteriorat, încercați să-l reparați cu o mască de păr – cel mai bine dacă este îmbogățită cu cheratină.

Nu se poate nega că îngrijirea părului, în special a celui deteriorat, poate fi destul de problematică. Din fericire, această sarcină este mai puțin dificilă dacă alegeți produsele potrivite de păr și dezvoltați obiceiuri bune de îngrijire a părului.

Unul dintre primele sfaturi de îmbunătățire a aspectului părului deteriorat este de a alege o mască reparatoare de păr. Acest produs acționează mai bine decât un balsam obișnuit deoarece pătrunde în profunzimea părului pentru a-l repara din interior – însă, evident, totul depine de ingredientele inluse în formulă. De exemplu, cheratina – un ingredient incredibil cu proprietăți de reparare a părului deteriorat. Nu ar trebui să fie surprinzător că această proteină, un bloc esențial de construcție a părului uman, încorporat într-o mască de păr, este cea mai bună și ușoară soluție pentru repararea părului slăbit.

Părul deteriorat necesită cheratină. Iată care sunt cele mai bune măști de păr îmbogățite cu această proteină!

Nu sunteți sigure ce mască de păr ar trebui să alegeți? Nicio grijă, vă venim în ajutor! Optați doar pentru produse încercate și testate, de neegalat în îngrijirea și repararea părului deteriorat. Sugestiile de mai jos vă prezintă cele mai bune măști pentru păr deteriorat, toate oferind doze imense de cheratină. Într-un moment, veți descoperi topul celor mai bine cotate măști de păr cu cheratină.

MASCA DE PĂR NANOIL CU CHERATINĂ

MASCA DE PĂR NANOIL CU CHERATINĂ

De neînlocuit în repararea părului deteriorat. Este cel mai bun produs deoarece este foarte bogat în cheratină. Masca de păr Nanoil este un adevărat succes în înfrumusețare, folosită atât acasă, cât și în saloanele de coafură profesionale. Conține cheratină hidrolizată și provitamina B5, fiind astfel un instrument perfect de reparare, întărire și revigorare a părului deteriorat. Datorită siliconilor ușori și solubili în apă, după o singură aplicare a acestei măști de păr cu cheratină, perierea este semnificativ mai plăcută, lăsând tulpina părului mai netedă și mai lucioasă. Acest produs este extrem de ușor de folosit: aplicați pe părul spălat, lăsați să acționeze aproximativ 15 minute și clătiți bine. Nu în ultimul rând, Nanoil Keratin Hair Mask este un produs vegan (conține cheratină sintetică). Un alt avantaj demn de menționat este că masca este super delicată la nivelul părului sensibil și, în același timp, s-a dovedit că oferă efecte maxime.

website-ul produsului: www.nanoil.ro

MASCĂ DE PĂR WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE

Un alt produs care vizează părul deteriorat este masca de păr cu cheratină Wella SP Luxe Oil. Pe lângă cheratină, acest produs cosmetic conține și ulei de migdale, ulei de jojoba și polimeri care au rolul de a consolida tulpina părului din interior. Sarcinile principale includ hrănirea și hidratarea părului, lăsându-l mai catifelat și mai plăcut la atingere. În ceea ce privește efectele, ritmul în care acestea devin vizibile depinde de condiția părului la începutul tratamentului. Folosirea măștii de păr cu cheratină de la Wella SP Luxe Oil redă strălucirea, frumusețea și sănătatea părului. Din fericire, vă puteți bucura de aceste efecte acasă, fără a programa o vizită la coafor. Există un singur dezavantaj – nu este cea mai ieftină mască de păr cu cheratină de pe piață.

MASCA DE PĂR KEUNE CARE KERATIN SMOOTH

Lista măștilor de păr cu cheratină care merită încercate la nivelul părului deteriorat include, de asemenea, produsul Keune Care. Această formulă este îmbogățită nu doar cu cheratină, ci și cu provitamine și unt de shea, care împreună, consolidează părul și oferă protecție externă. Producătorul descrie acest produs ca o mască de hidratare intensivă pentru părul electrizat, dar care acționează bine și atunci când este aplicată pentru consolidarea podoabei capilare. Este recomandată pentru părul fragil cu tendință de despicare a vârfurilor, precum și pentru părul greu de stilizat. În plus, masca de păr cu cheratină Keune ar trebui să ajute la controlarea electrizării și efectului static. Trebuie aplicată pe părul spălat și uscat cu prosopul, lăsată să acționeze câteva minute și clătită.

MASCA DE PĂR SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Marca profesională care a îmbogățit rutina de îngrijire a părului a multor femei – Syoss – a inclus în oferta sa o mască de păr concepută pentru părul slăbit. Produsul său este o mască de întărire intensivă pe bază de cheratină, care, de fapt, conține un complex de ceramide și cheratină. Care sunt celelalte ingrediente? O cantitate mică de siliconi și substanțe care pot îngreuna părul, din păcate. Totuși, dacă aplicați o cantitate potrivită din masca de păr Syoss Ceramide Complex, puteți avea certitudinea că aceasta va repara părul, lăsându-l mai puternic și, astfel, mai rezistent la deteriorare. Doar o cantitate mică distribuită uniform pe părul spălat și lăsată să acționeze 5 minute ar trebui să vă oferă rezultate bune. După clătire, produsul oferă un păr lucios. 

MASCA DE PĂR PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME

Una dintre cele mai costisitoare măști de păr cu cheratină este Phyto Phytokeratine Extreme, care are proprietăți de reparare, întărire și hrănire a părului. Masca vizează părul fin, tern, uscat și deteriorat. Cu fiecare aplicare, această mască reface bariera hidrolipidică și repară părul din interior, pentru a deveni treptat mai catifelat și mai neted. Din păcate, nu toată lumea va observa acest efecte după o singură aplicare. Un avantaj imens este formula ușoară, însă dezavantajul este că produsul este comercializat într-un recipient mic, care nu pare să justifice deloc prețul ridicat.

MASCA DE PĂR BLONDME KERATIN RESTORE

Prezentarea celor mai bune măști de păr cu cheratină nu poate să nu includă Schwarzkopf Professional și masca de păr reparatoare din oferta acestei mărci. Formula ușoară are rolul de a proteja părul, lăsându-l mai puternic, mai bine hidratat și mai strălucitor. Din păcate, acest produs vizează în speacial îngrijirea părului deschis la culoare, vopsit și oxigenat, ceea ce exclude BlondMe Keratin Restore din grupul măștilor de păr universale. Aplicat după fiecare spălare, produsul cosmetic previne aspectul tern și mărește rezistența culorii prin prevenirea îndepărtării pigmentului prin spălare. Masca trebuie îndepărtată din păr după 5-10 minute.

MASCA DE PĂR GOLDWELL KERASILK

Amestecul de cheratină și mătase este un duo puternic pentru produsele care vizează repararea părului deteriorat. Acest combo poate fi găsit în produsul Goldwell Kerasilk. Care sunt sarcinile sale principale? Acest duo ar trebui să întărească, netezească cuticulele și să protejeze părul. Deși este comercializată ca un produs de îmbunătățire a stilizării părului rebel și electrizat, masca poate fi aplicată și la nivelul altor tipuri de păr care necesită consolidare. Devine un pic problematică în cazul părului gras deoarece acest produs poate contribui la supraîncărcarea părului. Din fericire, dacă veți continua să aplicați corect masca Goldwell Kerasilk, nu ar trebui să întâmpinați nicio problemă.