Beneficiţi de posibilităţile pe care vi le oferă machiajul. Lashcode este un rimel care vă permite crearea unui aspect sofisticat, fătă limite, fără extensii de gene false, fără efect strident. Descoperiţi un rimel care revoluţionează machiajul zilnic.

Extensiile de gene nu vor fi niciodată o alegere bună. A investi într-un rimel rezistent, cu formulă uşoară şi abilitatea de a curba, îndesi şi conferi volum genelor este cea mai bună idee! Revoluţia în machiJ a venit cu Lashcode – rimelul cu o formulă în trei etape.

Lashcode – pentru un efect de gene multiple

Un rimel inovativ care combină proprietăţile unei formule catifelate ultra-negre cu precizia baghetei precise, aerodinamice din silicon. Datorită amestecului celor mai bune ingrediente şi procesului facil de aplicare, Lascode înfrumuseţează genele în trei etape:

  1. Acoperă genele, oferă densitate, alungire, volum şi curbare.
  2. Hrăneşte şi întăreşte genele din interior datorită substanţelor de îngrijire.
  3. Extinde efectul pentru un machiaj impecabil de lungă durată.

Cum acţionează rimelul Lashcode?

Lashcode are o formulă rezistentă, care nu pătează şi nu grupează genele. Defineşte perfect genele doar prin aplicarea unui singur strat. Următoarele straturi doar vor intensifica privirea şi vor conferi formă ochilor (efectul de ochi larg deschişi). Spirala din silicon a baghetei dispune de peri de diferite dimensiuni şi poate fi utilizată pentru a peria genele. Drept rezultat, acestea sunt eficient separate şi au un aspect natural. Vârful îngust al capătului baghetei permite accesarea genelor scurte şi subţiri din colţul ochiului. Rimelul nu se cojeşte şi nu pătează; nu se va scurge pe obraji. Formula mătăsoasă asigură o aplicare incredibilă (acoperă fiecare geană cu un strat uşor) şi un proces uşor de demachiere.

În timp ce putaţi rimelul Lashcode, oferiţi genelor un nivel optim de hidratare şi nutriţie. Acest lucru este posibil datorită complexului de ingrediente de condiţionare care pătrund la nivelul straturilor profunde ale genelor, regenerându-le structura internă. Acestea stimulează creşterea genelor şi procesele de reparare, precum şi consolidează şi reduc căderea genelor. Este primul rimel care nu oferă doar un efect temporar de înfrumuseţare, ci evidenţiază frumuseţea naturală a genelor. Componentele de cea mai bună calitate au acest merit. Printre acestea, putem găsi:

  • extracte de germeni de soia şi grâu, extract de Baikal Skullcap, pro-vitamina B5, vitamina tinereţii (E), arginină naturală.

Luxul de a dezvălui frumuseţea

Atent, infailibil şi elegant – acestea sunt caracteristicile rimelului Lashcode. Nu este de acord cu compromisurile în ceea ce priveşte sănătatea şi aspectul genelor. Trataţi-vă cu un produs exclusiv de îngrijire şi utilizaţi beneficiile de înfrumuseţare ale formulei sale. Tubul îngust, negru şi mat – combinaţia a două tipuri de ingrediente (de condiţionare şi de definire) şi aplicatorul revoluţionar netezesc calea către un aspect uimitor.