Doriți să vă uscați părul cu foehnul fără nicio grijă că-i veți deteriora condiția? Ei bine, este posibil. Acum, este mai ușor să ne protejăm părul împotriva temperaturilor ridicate atunci când ne stilizăm părul acasă. Alegeți spray-ul de protecție termică de cea mai bună calitate și uscați-vă spărul zilnic, stilizându-l după preferințe. Continuați să citiți acest articol pentru a afla care sunt cele mai bune produse de protecție termică cu cele mai bune evaluări în prezent. Alegeți produsul potrivit pentru bugetul și tipul vostru de păr.

Calitățile unui spray de protecție termică eficient

Pentru ca un spray de protecție termică să acționeze conform așteptărilor, acesta trebuie să conțină ingrediente de calitate superioară. Și atunci când este alcătuit din substanțele potrivite, produsul poate oferi rezultatele promise, precum:

  1. PROTECȚIA PĂRULUI ÎMPOTRIVA TEMPERATURILOR EXTREM DE RIDICATE
  2. SUFICIENT DE UȘOR PENTRU A NU REDUCE VOLUMUL COAFURII
  3. FURNIZAREA SUBSTANȚELOR NUTRITIVE LA NIVELUL PĂRULUI
  4. REDAREA REZISTENȚEI
  5. CREȘTEREA CAPACITĂȚII DE ARANJARE A PĂRULUI
  6. ASIGURAREA NETEZIMII ȘI STRĂLUCIRII PĂRUL, DECI ÎNFRUMUSEȚAREA PĂRULUI

CLASAMENT cele mai bune spray-uri de protecție termică

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

nanoil SPRAY DE PROTECȚIE TERMICĂ

În prezent, acesta este cel mai bun produs de protecție a părului împotriva deteriorării cauzate de stilizarea termică. Utilizatoarele subliniază că Nanoil Heat Protectant Spray are o formulă remarcabilă fără ulei, care furnizează părului toate substanțele nutritive, esențiale – proteine de mătase și vitamina E – pentru îmbunătățirea aspectului părului. Este un produs ușor de folosit, facilitează stilizarea și protejează părul chiar și atunci când este expus la temperaturi de până la 230°C/450°F. Cu acest produs de protecție termică de la Nanoil, vă puteți ondula, îndrepta părul și crea coafuri fabuloase în fiecare zi, fără a slăbi deloc podoaba capilară.

Intră pe site-ul oficial – nanoil.ro

#2 Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Foarte popular și, de asemenea, foarte bine cotat, acest spray de protecție termică a fost conceput pentru părul extrem de deteriorat și stresat. Chiar dacă nu tratează toate tipurile de păr în același mod, este, cu siguranță, alegerea ideală dacă părul dumneavoastră are tendința de a se despica și deshidrata. Datorită dozei imense de ulei de argan marocan și provitamina B5 hidratantă, Moroccanoil Protect & Prevent Spray este una dintre alegerile de top ale consumatorilor, în ciuda prețului ridicat.

#3 Ouai Heat Protection Spray

Acesta este spray-ul ideal de protecție termică pentru părul cu porozitate redusă. Conform utilizatoarelor, formula este ușoară, nu conține ulei și este delicată, ceea ce înseamnă că nu supraîncarcă părul. Aceasta, de asemenea, înseamnă că Ouai Heat Protection Spray este potrivit mai ales pentru femeile cu păr lipsit de volum – acest tip de păr nu tolerează bine uleiurile. Deși protejează părul împotriva deteriorării termice, prețul ridicat și eficiența scăzută nu ajută produsul să devină la fel de popular precum alte produse de păr Ouai.

#4 Bumble And Bumble Hairdresser’s Invisible Oil

Acest spray de protecție termică este o opțiune atractivă pentru părul deteriorat care are nevoie de o formulă ceva mai densă și bogată în ulei. Bumble and Bumble a reușit să creeze un produs puternic de protecție termică cu o caracteristică distinctivă – are un parfum tropical, incredibil de plăcut, pe care majoritatea utilizatoarelor îl adoră. Cu acest produs, vă puteți menține părul sănătos și puternic, indiferent dacă este expus la căldura generată de instrumentele de stilizare sau de soare. Iar ultima este chiar mai posibilă deoarece este spray de protecție este disponibil și în versiunea de călătorie. În ciuda cantității mici, prețul nu este foarte mic.

#5 Kevin Murphy Ever Smooth

Recunoscut printre stiliștii de păr de top, Kevin Murphy a lansat, în sfârșit, un produs de protecție termică pentru utilizatoarele obișnuite. Deși Ever Smooth costă ceva mai mult decât produsele similare, este popular printre entuziaștii cosmeticelor de lux, de cea mai bună calitate. Desigur, acest produs este un succes și protejează părul chiar și atunci când este expus la temperaturi extrem de ridicate. Chiar și formula pare exclusivistă, conținând ingrediente naturale, precum extract de lămâie aspen, chiparos alb și ulei de lavandă.