V-ați săturat de folia nepractică de aluminiu care deteriorează părul clientelor? Puteți, în sfârșit, să-i spuneți adio! Marca malteză ColorCuts a lansat benzile revoluționare, termice pentru vopsirea multidimensională pe piața coafurii. Acestea vă ajută să creați coafuri unice și moderne în părul clientelor.

Highlighting Foam Strips sunt instrumente unice de coafură care vă pot eficientiza salonul de coafură și minimaliza riscul de deteriorare a părului. Sunt confecționate din material biodegradabil, care este 80% reciclat. O bandă de spumă este suficientă pentru cel puțin 3 utilizări și dimensiunile de 10×30.5 cm pot fi tăiate la orice mărime.

Materialul flexibil și ușor se adaptează părului și devine aderent în contact cu produsele de vopsire. Benzile nu alunecă din păr, îmbunătățind procedura de vopsire. Este extrem de confortabil pentru clientele care trebuie să stea în scaunele de coafură multe ore. ColorCuts reduce timpul de vopsire la jumătate. Benzile sunt moi, delicate și nu deteriorează scalpul. Învelișul semitransparent asigură controlul deplin în timpul procedurii de vopsire.

Benzile din spumă termică – o inovație în salonul vostru

Benzile de spumă din polistiren mențin temperatura optimă fără a supraîncălzi părul. Pentru maximum de confort, acestea rămân reci la atingere. Nu conțin adeziv, dar sunt aderente în contact cu umiditatea produselor de vopsire.

Odată ce vopseaua de păr este aplicată, pliați banda în două și jumătățile se vor lipi între ele și vor rămâne fixate de-a lungului întregului proces de vopsire. Benzile din spumă flexibile și moi pot eficientiza fluxul de muncă a echipei dumneavoastră. Benzile sunt comercializate într-o cutie convenabilă, astfel încât puteți scoate fiecare bandă din cutie pentru a o plasa în păr.

Introduceți acest accesoriu atractiv în salonul dumneavoastră pentru a efectua o vopsire rapidă și eficientă și impresionați-vă clienții.

benzi de spumă nuanțatoare ColorCuts

Unicele Highlighting Foam Strips

Benzile sunt confecționate din material biodegradabil care combină tehnologia excepțioanală și ecologia. Benzile biodegradabile se pot spăla la mașină și sunt reutilizabile, astfel încât nu-și pierd proprietățile și calitatea superioară.

Culorile diferite ale benzilor facilitează aplicarea mai multor culori. Acestea vă asigură că nu veți greși aplicând culori aplicate anterior și puteți efectua fără probleme retușări. Benzile din spumă minimalizează riscul deteriorării, deoarece asigură circulația aerului între straturi. Benzile din spumă moale, termică sunt potrivite pentru toate tehnicile de culoare, astfel încât puteți efectua cu ușurință tehnici fermecătoare precum balayage, ombre, sombre, șuvițe sau tehnica cu popularitate în creștere flamboyage.

O cutie conține 200 de benzi tăiate în prealabil, suficiente pentru până la 800 de aplicări. Benzile termice, unice din spumă oferă confort extraordinar și prestigiu salonului dumneavoastră și vă permite să vă ocupați de mai multe cliente într-o zi.

Spuma termică din polistiren este revoluționară în salonul dumneavoastră de coafură. Acest instrument atractiv și practic oferă libertate absolută și control în timpul vopsirii și vă permite să obțineți coafuri spectaculare, multistratificate.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul oficial – colorcuts.mt