Suntem convinși că numai cu o cantitate drept de produse cosmetice care să acopere și piele mat ne arata foarte atrăgătoare. Mai mult și mai mult începem să realizăm că make-up tendințele capul spre machiaj natural sau așa-numitele „nu make-up”, care ar trebui sa consolideze frumusetea noastra naturala. In ultimul timp, foarte popular a devenit și mai îndrăzneț uite. – Post-Gym a pielii, care strălucește în mod natural pielea dupa antrenament

Despre ce este vorba?

Tendințe de frumusețe dragoste doar pentru a ne surprinde. Tema principală de câteva săptămâni este „pielea transpirat”, adică strălucitoare de la excesul de piele de sebum, care arată ca imediat după vizita în clubul de fitness de gimnastică. Foarte popular devin tendințe naturale în make-up, așa că nimeni nu se miră că, după „nici un make-up”, va veni timpul pentru retragerea pulberilor de fundație și de matifiere.

De unde această tendință a venit de la?

La fel ca cele mai multe tendințe, de asemenea, aceasta, a avut începuturile sale pe covorul rosu. In ultima vreme, ochii stilisti de renume mondial s-au concentrat pe fața lui Zoe Kravitz (fiicei lui Lenny Kravitz), care la Choice Awards Criticii au arătat fără fundație, cu numai blusher piersic pe obraji. ei Fața arăta ca un jucător proaspăt și un pic bedewed cu fața sudoare de o fată care tocmai a terminat cursurile sale de yoga.

Care sunt beneficiile pielii după sală?

Aspect natural plătește întotdeauna, pentru că excesul de machiaj poate face sa arate vechi. Demisie din cantitate mare de produse cosmetice make-up va face lumina fetei si proaspata. Pe de altă parte, piele stralucitoare, ca a fost un pic transpirat după exerciții, va da efectul aspect mai tanar.

Cum să obțineți acest look?

Post-Gym pielii nu este atât de greu să-l atingă. Cel mai important este de a demisionează din suma în exces a produselor cosmetice. În această tendință este vorba de piele stralucitoare in mod natural. Desigur, dacă aveți o piele cu multe imperfecțiuni nu se poate sări peste fundație, dar se aplică în strat subțire de ea. La fel de important în tendința de „piele transpirat” este subliniind oasele obraz, frunte și nas și aplicarea blusher.