Se spune că femeia poate fi variabilă, așa că nimeni nu este surprins de faptul că cele mai multe femei de colorare a părului lor. Noi schimba culoarea parului nostru la fel de des ca și culoarea de ruj. Ea nu se termina bine pentru păr, chiar dacă tratamentul efectuat corect, nu ar trebui să deterioreze parul. vopsire nereușită este în mare parte cauzată de lipsa de cunoștințe cu privire la subiectul colourisation. Ce greșeli în colourisation facem cel mai mult?

Greseala 1. Colorant pe colorant

Amatorilor de colourisation păr cred că aplicarea de colorare a părului va acoperi dungi deteriorate și vopsite în mod necorespunzător. Una din regulile de bază pentru coafură spune că colorant nu ar trebui să fie aplicat pe vopseaua anterioară. Culoarea ar trebui să fie eliminate, astfel încât rezultatele colourisation următoare au fost compatibile cu așteptările noastre – umbra dreapta, lipsa unei alte daune-interese. vopsele pentru păr nu au proprietăți nutritive, deci nu vom acoperi daune de colourisation anterioare.

Greseala 2. Prea des schimbarea coafori

Suntem nemultumiti de un salon de coafură, așa că vom merge la altul pentru a repara ceea ce a făcut cel dinaintea lui. Se pare, că nu este ceea ce ne-am așteptat nici și așa vom decide cu privire la o altă schimbare. Dă-coaforul cel puțin câteva șanse înainte de a vă decide că nu este ceea ce vrei. La prima vizită, salon de coafură stabilește de obicei, ceea ce ar fi putut fi deteriorat în salonul de păr vechi și face ca parul sa arate mai bine și mai sănătos. Doar la vizitele următoare, coafor vă va oferi cu efect de dorit.

Greseala 3. Utilizarea produselor nutritive necorespunzătoare

Colourisation nu este un tratament de o singură dată, care își schimbă doar culoarea parului. După vopsire trebuie să aibă grijă de păr și care este ceva ce majoritatea femeilor foarte uita de multe ori și apoi plânge parul despre uscat si deteriorat. Ar trebui să furnizeze baie cu sampon, balsam si masca de par pentru păr vopsit, deoarece produsele obișnuite, poate, necorespunzătoare sau nu funcționează.

Greseala 4. Realizarea persistentă de așteptări nerealiste

Cele mai multe femei cred că totul se poate face la prima dată, atunci când schimbă culoarea părului roșcat în blond strălucitor. O puteți realiza doar prin costul tragic deteriorate prin evidențierea păr, care se va rupe, să fie uscat și, uneori, chiar și ars. colorist experimentat știe că o colourisation dată trebuie să își schimbe culoarea parului nu mai mult de 4-5 tone. Și astfel, ca o schimbare drastică ar trebui să ia câteva colourisations și un proces lung.