În ultimele câteva săptămâni, printre creme de îngrijire a pielii numărul unu este un produs Nivea – crema hranitoare Nivea. Este un produs nou de la marca dedicat pentru toate tipurile de piele. Formula inovatoare, compoziția mare, universală și în condiții de siguranță. – sunt doar cateva dintre multele calitati ale acestei creme pe care le puteți citi despre mai jos

NIVEA Crema nutritiva ofera abordare revolutionara in ingrijirea pielii. Este greu de găsit cremă cu alimentație intensivă, care, în același timp, va absorbi rapid. Nivea asigurat că crema lor are textura usoara, nu lasă senzație de gras, si este foarte eficientă . Cum este posibil?

Secretul Crema nutritiva de la Nivea este sa tehnologie de lumină hidro ceruri. Datorită lor crema este delicat și absoarbe rapid, deoarece ceruri hidro se topesc în mod direct pe piele. Într-o piele devine moment, proaspătă, hidratată, hrănit și moale în contact.

Nivea subliniază faptul că crema lor hranitoare este perfect pentru toate tipurile de ten – funcționează bine în hidratarea pielii uscate, dar, de asemenea, în alimentație a tenului gras. Crema nu părăsește sentimentul gras, nu cantareste pielea în jos și nu provoacă iritații ale. Ați putea spune că ea funcționează ca strat de hrănitoare insensibile.

Light Crema nutritiva Nivea nu este dedicat numai pentru toată lumea, dar, de asemenea, pentru uz universal. Acesta poate fi aplicat în timpul zilei, a plecat peste noapte și folosit ca bază pentru machiaj. Datorită marii sale de absorbție nu există limitări în utilizarea acestuia, dispare imediat după aplicare.

Alimentație profundă și formulă lumină sunt un merit dezvoltat cu grijă despre compoziția de consum. În Nivea Crema nu exista nici o ceara de parafină, astfel că nu va bloca porii sau în greutate în jos de piele. În cazul în care acest produs o mare atenție a fost axat pe alegerea substanțelor hidratare corespunzătoare – glicerină, unt de Shea naturale și bogate în uleiuri acizi grași vegetale.